El Şakası Nedeniyle Arkadaşını Öldürdü, Cezaevi İzninde Kendini Astı - Son Dakika
Güncel

El Şakası Nedeniyle Arkadaşını Öldürdü, Cezaevi İzninde Kendini Astı

Adana'da el şakası yüzünden çıkan tartışma sonucu arkadaşı Mehmet Mutlugil'i öldüren Ergün B., cezaevi izninde kendini ormanlık alanda ağaca asarak yaşamına son verdi.

14.01.2019 09:07  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kahvede okey oynarken el şakası yüzünden çıkan tartışma sonucu arkadaşı Mehmet Mutlugil'i öldüren Ergün B.(47), cezaevinden bir hafta izin alıp, geldiği Adana'daki ormanlık alana giderek, kendini ağaca asarak yaşamına son verdi.

"BANA POSTA KOYAMAZSIN"

Merkez Seyhan İlçesi Ziyapaşa Bulvarı üzerindeki bir kahvehanede, 7 Eylül 2014'te, arkadaşlarıyla okey oynayan Mehmet Mutlugil'in yanına bir arkadaşı Ergün B. geldi. İddiaya göre Ergün B., Mutlugil'e sevmediği bir el şakası yaptı. Bu davranıştan hoşlanmadığını söyleyip tepki gösteren Mehmet Mutlugil, oyunu bırakıp kahveden çıktı.

El Şakası Nedeniyle Arkadaşını Öldürdü, Cezaevi İzninde Kendini Astı

Arkasından giden Ergün B., "Bana posta koyamazsın" diyerek tartışmaya başladı. Bir anda kavgaya dönüşen olayda Ergün B., üzerinde taşıdığı bıçağı çıkarıp Mehmet Mutlugil'i karnından ve koltuk altından yaraladı. Mutlugil, tedavi gördüğü hastanede 2 gün sonra hayatını kaybetti. Tutuklanan Ergün B. ise 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

El Şakası Nedeniyle Arkadaşını Öldürdü, Cezaevi İzninde Kendini Astı

İZNİNİN SON GÜNÜYDÜ

Ergün B. bir hafta önce Mersin'de kaldığı cezaevinden izin alarak Adana'ya geldi. Bugün teslim olması gereken Ergün B., Çukurova Üniversitesi Balcalı Kampüsü'ndeki ormanlık alanda o çevrede spor yapan vatandaşlar tarafından ağaca asılı halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri Ergün B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ergün B.'nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

El Şakası Nedeniyle Arkadaşını Öldürdü, Cezaevi İzninde Kendini Astı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel El Şakası Nedeniyle Arkadaşını Öldürdü, Cezaevi İzninde Kendini Astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Ya nasip demiş : Bilmeden yorum yapanlar... önce yeni tck yi öğrenin. Bir mahkm hangi şartlarda açık cezaevine geçer hangi şartlarda izin kullanır önce bunu öğrenin.sonra buraya yorum yapın. Hemen devleti suçlamayın. Içerde birgün sizlerde yatabilirsiniz sizlerde eninde sonunda açık cezaevine çıkarsiniz ve izin kullanabilirsiniz. Bilmem anladiniz mi yorum yapan yorumsuzlar 21 17 Yanıtla ..: Fazla ötme kardeş, adam hem şaka yapmış zorla bulaşmış bide üzerine gidip öldürmüş 15 yıl ceza almış bence 100 sene alması lazım ) bide üzerine izine çıkıyor, ohh kebap, bence tamamen saçmalık cehalet ve adaletsizlik .. 5 0
  • HUKUKÇU: Ceza evinden izin almak nedir ya, bu adam birini öldürmüş birde bunlara izinmi veriliyor, yahu bunların birinci derece yakını ölse cenazeye bilr yollanmaz ne izni yaw... 31 3 Yanıtla
  • +++++++++: bu adam dışarda 3-5 kişi daha öldürse sorumlusu devlet degil mi izinli katil ne demek 30 1 Yanıtla
  • Ben : O yüzden her zaman enseye şaplak göte parmaktan uzak durmak gerek 27 0 Yanıtla
  • Nüktedan: Ya o değilde cinayet işlemiş adamı nasıl izin verip bırakıyorlar 25 1 Yanıtla
  • Serdar: Anlamadığım şu adam öldürüp 4 yıl sonra çarşı izini gibi izinmi oluyor ya bu adam yeniden adam öldürürse 4 yıl sonra izin varmış diye etkilenip adam vurma çoğalır ya haber yanlış yada yasa yanlış anlamadım 23 2 Yanıtla
  • +++++++++: adam sanki ögrenci asker katil nasıl izinli çıkıyor bu nasıl kanun yasa 25 0 Yanıtla
  • zynp yddğ: İzinli çıkmak nedir?"Git birini daha öldür gel"bu mu!!!! 14 5 Yanıtla
  • -----------: ADAMIN TİPİNE BAKIN BU ADAM CİNAYET İŞLİYCEK BİRİMİ NORMALDE DEĞİL VELAKİN KIZDIRILMIŞ EZİKLENMİŞ İLK OLAY ANINI DÜŞÜNÜN SONRA YORUM YAPIN ADAM SANKİ KATLİAM YAPMIŞ GİBİ BU KADAR MANTIKSIZ VE TARAFLI OLMAYIN.... 13 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nin 2023 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi
    15:23 Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nin 2023 Yılı Faaliyet Raporu Kabul Edildi

    Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nin 2023 yılı mali genel kurul toplantısında, 2023 yılı faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi. Birliğin 2023 yılında gerçekleştirdiği kuru meyve ve mamulleri ihracatının detayları da açıklandı. Rapora göre, Birliğin kuru meyve ve mamulleri ihracatının Türkiye genelindeki payı yüzde 18,6 olarak gerçekleşti ve en fazla ihracat yapılan ülkeler arasında Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya ve Irak yer aldı.

  • Midyat'ta Kaldırım İşgali Denetimi Yapıldı
    15:23 Midyat'ta Kaldırım İşgali Denetimi Yapıldı

    Midyat Belediyesi zabıta ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri, araçlarını kaldırıma park eden sürücüleri uyardı. Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, kaldırımların yayalara ait olduğunu ve vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini belirtti.

  • Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor
    15:19 Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor

    TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. Toplantının ertelenmesi durumunda ise 14 Mayıs Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

  • Muğla Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara maddi destek miktarını arttırdı
    15:19 Muğla Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara maddi destek miktarını arttırdı

    Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz ekonomik şartlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan maddi destek miktarını yüzde 110 arttırdıklarını söyledi. Halk Kart desteği ile ihtiyaç sahibi ailelerin banka kartına aylık yüklenen miktar ile temel ihtiyaçlarının karşılaması sağlanıyor.

  • Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Bilimin 175 Yıldır Çözemediği Gizemi Ortaya Çıkardı
    15:18 Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Bilimin 175 Yıldır Çözemediği Gizemi Ortaya Çıkardı

    Türk fizikçi Furkan Öztürk, Harvard Üniversitesi Fizik Bölümünden 'Gertrude ve Maurice Goldhaber' ödülünü kazandı. Öztürk'ün çalışması, homokiral moleküllerin kökenini aydınlatarak bilim çevrelerinde çığır açıcı bir keşif olarak değerlendirildi. Öztürk, doktora derecesini aldıktan sonra kendi laboratuvarını açmayı ve yaşamın kökenleri üzerine yoğunlaşan araştırmalarını sürdürmeyi planlıyor.

  • Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yarışmasında Ödül Kazananlar Belli Oldu
    15:18 Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yarışmasında Ödül Kazananlar Belli Oldu

    Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen '2023 Yılı Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda, Anadolu Ajansı foto muhabiri Hakan Burak Altunöz haber fotoğrafı dalında, kameraman Hasan Taşcan ise spor haberi görüntü dalında ödül kazandı. Yarışmaya 39 gazeteci katıldı. Ayrıca, İlhan Öksüz, Ahmet Metin Genç ve Alper Kul gibi isimler de ödüle layık görüldü.

  • Sağlık Bakanlığı, Randevu Sisteminde Yeni Adımlar Atıyor
    15:18 Sağlık Bakanlığı, Randevu Sisteminde Yeni Adımlar Atıyor

    Son zamanlarda vatandaşlar, özellikle diş ve göz hastalıkları gibi kliniklerinden randevu alma konusunda büyük zorluklar yaşıyor. Sağlık Bakanlığı, bu soruna çözüm olarak 1 gün öncesinden onaylanmamış randevuları geçersiz kabul edecek yeni bir sistem kullanmaya başlayacak. Bu sistemle randevu alamama sorunu kalıcı olarak çözülmeye çalışılacak.

  • AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu ziyaret etti
    15:18 AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu ziyaret etti

    AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu tebrik etmek için ziyarette bulundu. Köse, Topaloğlu ile yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarelerde bulunduklarını belirtti. Topaloğlu da ziyaret dolayısıyla Köse ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.


Advertisement