El Salvador Devlet Başkanı Bukele'den Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yardım kararı - Son Dakika
Güncel

El Salvador Devlet Başkanı Bukele'den Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yardım kararı

El Salvador Devlet Başkanı Bukele\'den Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yardım kararı

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'ye arama ve kurtarma ekibi göndereceğini duyurdu.

07.02.2023 03:44  Güncelleme: 03:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'ye arama ve kurtarma ekibi göndereceğini duyurdu.

Twitter hesabından Türkçe paylaşımda bulunan Bukele, "El Salvador, önümüzdeki birkaç saat içinde Türkiye'ye, arama ve kurtarma, sivil koruma ekipleri, itfaiyeciler ve kurtarma köpekleriyle birlikte 100'ü aşkın personelden oluşan bir yardım uçağı gönderecek. Yıkıcı iki depremden zarar gören Türk halkı için dua etmeye devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

Bukele, gün içindeki ilk açıklamasında da Türkiye'nin güneyinde meydana gelen şiddetli deprem nedeniyle Türk halkının güvenliği ve esenliği için dua ettiklerini belirterek "Hükümetim, bu elim hadisenin üstesinden gelinmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gerekli her türlü desteği sağlamaya hazırdır." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel El Salvador Devlet Başkanı Bukele'den Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yardım kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement