Maskeli Saldırgan, İş Yerine El Yapımı Patlayıcıyı Atıp Kaçtı! Patlama Anı Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Maskeli Saldırgan, İş Yerine El Yapımı Patlayıcıyı Atıp Kaçtı! Patlama Anı Kamerada

Ümraniye'de maskeli bir kişi, mermer satış bayinin açık otopark kısmına el yapımı patlayıcı atıp kaçtı. Ölen yada yaralananın olmadığı patlama, kameralara yansıdı.

14.12.2017 12:28  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Ümraniye ilçesi Baraj Yolu Caddesi üzerinde maskeli bir kişi, mermer satış bayinin açık otopark kısmına el yapımı patlayıcı attı. Şüpheli kayıplara karışırken, patlama nedeniyle ölen ya da yaranan olmazken araçta maddi hasar oluştu. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

EL YAPIMI PATLAYICI ATIP KAÇTI

Olay saat 11.00 sıralarında Ümraniye Baraj Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye ve iddialara göre yüzü maskeli bir kişi mermer satış bayinin açık otopark kısmına bilyelerle güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı attı. El yapımı patlayıcı büyük bir gürültüyle patlarken şüpheli şahıs koşarak olay yerinden uzaklaştı.

PATLAMA ANI KAMERADA

Şahsın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlatılırken atılan el yapımı patlayıcının patlama anı kameralara yansıdı. Kameraya yansıyan atılan patlayıcının patlamasıyla dumanların yükseldiği görülüyor. Patlamayla birlikte çevredeki çalışanların panikleyerek koşuştuğu görülüyor.

POLİS, KAÇAM SALDIRGANI ARIYOR

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Bomba İmha Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, patlayıcı üzerinde incelemelerde bulunup delil araştırması yaptı. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Maskeli Saldırgan, İş Yerine El Yapımı Patlayıcıyı Atıp Kaçtı! Patlama Anı Kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Maskeli Saldırgan, İş Yerine El Yapımı Patlayıcıyı Atıp Kaçtı! Patlama Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement