Elazığ 3 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Elazığ 3 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kaza Güvenlik Kamerasında

3 kişinin hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasındaELAZIĞ-Bingöl karayolunda Kovancılar ilçesi yakınlarında bir aracın park halindeki bir TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirdi.

19.08.2018 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 kişinin hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasında

ELAZIĞ- Bingöl karayolunda Kovancılar ilçesi yakınlarında bir aracın park halindeki bir TIR'a çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirdi. Kaza anı bölgedeki MOBESE kamerasına saniye yansıya yansıdı.

Bingöl'den Elazığ istikametine gelen Feysel Başar yönetimindeki 34 VL 9789 plakalı otomobil dün gece saat 02.00 sıralarında Kovancılar ilçesi Saraybahçe köyü mevkiinde park halindeki 21 BB 019 plakalı TIR'a çarptı. Kazadan sonra çok sayıda sağlık ve jandarmla ekipleri kaza bölgesine sevk edilirken, yapılan incelemede kazada araç sürücüsü Başar ve adı öğrenilemeyen bir kişinin öldüğü tespit edilirken, ağır yaralanan başka bir kişi ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

KAZA ANI MOBESE KAMERASINDA

Elazığ-Bingöl karayolunda dün gece meydana gelen ve 3 kişinin yaşamını yitirmesine sebep olan kaza anı MOBESE kamerasına yansıdı. Görüntüler de, yol kenarında duran bir TIR'a yoldan geçen aracın hızla gelip çarpması görüldü.

Görünrüntü dökümü

-MOBESE kamerası

-Aracın çarpması

-Araçların geçmesi

-Dumanların yükselmesi

-Genel ve detay

Haber-Kamera Erkan BAY-ELAZIĞ,(DHA)

(Tür: Yurt)

Elazığ 3 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kaza Güvenlik Kamerasında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ 3 Kişinin Hayatını Kaybettiği Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement