Elazığ'a 1 Vali Yardımcısı, 8 Kaymakam Ataması Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'a 1 Vali Yardımcısı, 8 Kaymakam Ataması Yapıldı

Bugün çıkan kararname ile Elazığ’a 1 vali yardımcısı, 8 kaymakam atandı.

01.09.2018 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün çıkan kararname ile Elazığ'a 1 vali yardımcısı, 8 kaymakam atandı.

Mülki İdare Amirleri kararnamesi bugün resmi gazetede yayımlandı. Kararnamede Elazığ Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, Varto Kaymakamlığına atanırken, Elazığ Vali Yardımcılığına ise Baskil Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu getirildi.

İlçelerden Baskil Kaymakamlığına Çağlayancerit Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Maden Kaymakamlığına Aybastı Kaymakamı Refik Özsoy, Arıcak Kaymakamlığına Lalapaşa Kaymakamı Şenol Öztürk, Ağın Kaymakamlığına Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Kovancılar Kaymakamlığına Çobanlar Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Keban Kaymakamlığına İdil Kaymakamı Ersin Tepeli, Karakoçan Kaymakamlığına Kastamonu Pınarbaşı Kaymakamı Nebi Çanga, Palu Kaymakamlığına Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir atandı.

Öteyandan Karakoçan Kaymakamı Mehmet Kocabey Muş Vali Yardımcılığına, Palu Kaymakamı Ömer Faruk Fidan Pülümür Kaymakamlığına, Alacakaya Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer Hamur Kaymakamlığına, Arıcak Kaymakamı Mevlüt Şekerci Gercüş Kaymakamlığına ve Maden Kaymakamı Ömer Büyükergene ise Çayırlı Kaymakamlığına tayin edildi.

Daha önce ataması yapılan ancak durdurulan Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk Çayeli Kaymakamlığına, bir süre önce geçici görevle Hatay Valiliği emrine atanan Kovancılar Kaymakamı Hasan Gündoğdu ise Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne getirildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığ'a 1 Vali Yardımcısı, 8 Kaymakam Ataması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement