Elazığ Bakan İstiyor - Son Dakika
Yerel

Elazığ Bakan İstiyor

Elazığ Bakan İstiyor

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşu Platformu, 4 milletvekilinin tamamını AK Parti’nin aldığı kente bakanlık verilmesini istedi.

10.11.2015 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşu Platformu, 4 milletvekilinin tamamını AK Parti'nin aldığı kente bakanlık verilmesini istedi.

Elazığ'da kendilerine Sivil Toplum Kuruluşu Platformu adını veren çok sayıda sivil toplum kuruluşu, seçim sonuçlarına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Elazığ Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda, sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Şube Başkanı İbrahim Bahşi, seçim sonuçlarının belirsizlik ortamını tamamen ortadan kaldırdığını vurguladı. Elazığ'da AK Parti'ye yüzde 67 gibi ciddi bir desteğin çıktığını anlatan Bahşi, "Bu desteğin elbette birçok sebebi var. Ama bu sebepler arasında en dikkat çekenin terör olaylarının hemen yanı başımızda olmasıdır. Elazığ'ın terör karşısındaki tavrı tüm Türkiye'de bilinmektedir. Elazığ her zaman istikrardan yana oldu. Bunun için tek başına iktidar olma ihtimali olan tüm partileri yüksek oylarla destekledi. AK Parti de Elazığ'ımızın desteklediği partilerin başında gelmektedir. 2002 yılından bugüne deyim yerindeyse AK Parti Elazığ'da çok açık ara önderdir. Son seçim sonuçları bu dediğimizi doğrulamaktadır. Yüzde 67 oy ve dört milletvekili" dedi.

Seçilen milletvekillerinin yetenek, imkan ve meziyetleri açısından bir birinden farklı özelliklere sahip olduğunu anlatan Bahşi, şunları kaydetti:

"Elazığ'ı en güzel şekilde temsil edeceklerini umuyoruz. ve görev verilmesi halinde başarılı olacaklarını, bu donanıma sahip olduklarını biliyoruz. Bakanlık veya icra mevkilerinin tümünde başarılı olacaklarına inanıyoruz. Elazığ yıllara varan verdiği destekle ve bize göre hak ettiğinin altında kalan potansiyeliyle bakanlık veya icra mevkilerinden en az birisini hak ediyor. Bölgesindeki duruşu ve jeopolitik konumu gereği bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Yüzde 67 destek ve dört milletvekili dönüp geriye baktığımızda 14 yıllık kesintisiz destek veren Elazığ'ın bakanlık hak ettiği açıktır. Hükümet kurucularına ve parti yetkililerine çağrımız şudur, Elazığ bakan istiyor" diye konuştu - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Bakan İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement