Elazığ Belediye Başkanı Hiç Bir Kesimi Ötekileştirmeyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediye Başkanı Hiç Bir Kesimi Ötekileştirmeyeceğiz

Elazığ Belediye Başkanı Hiç Bir Kesimi Ötekileştirmeyeceğiz

Elazığ'da pazar günü yapılan seçimlerde Ak Parti'den Belediye Başkanlığı'na seçilen Mücahit Yanılmaz, görevini eski Ak Partili başkan Süleyman Selmanoğlu'ndan devraldı.

03.04.2014 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da pazar günü yapılan seçimlerde Ak Parti'den Belediye Başkanlığı'na seçilen Mücahit Yanılmaz, görevini eski Ak Partili başkan Süleyman Selmanoğlu'ndan devraldı. Eski Başkan Selmanoğlu Yanılmaz'a başarılar diledi. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, yaklaşık 9 aydır vermiş oldukları demokrasi mücadelesinin sonuna geldiklerini söyledi.

Başkanlık görevinin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Yanılmaz, Selmanoğlu'na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Elazığ'a hizmet vermenin gurur ve şeref olduğunu söyledi. Yanılmaz, Önümüzdeki süreç artık Elazığ'a hizmette atacağımız adımları tok ve yüksek adımlar atarak Elazığ'a büyük hizmetler yapacağımız bir süreç olacaktır. Hiçbir zaman Elazığ belediyesini siyasi bir belediye olanak idare etmeyeceğimizi duyurmak istiyorum. Ne kadar çok hizmet yapabilirsek, ne kadar çok Elazığ'ı bir adım öne götürebilirsek o kadar mutlu olacağımın da bilinmesini istiyorum. Elazığ Belediyesi'ni bu süreçten sonra inşallah hep birlikte yöneteceğiz. Hiçbir kesimi yok kabul etmeyeceğiz. Hiçbir kesimi ötekileştirmeyeceğiz. ve Elazığ'ın bütün mahallelerini, bütün caddelerine, bütün sokaklarına adil bir hizmeti götüreceğiz inşallah. Bu sürecin hepimize hayırlı olmasını yüce Allah'tan temenni ediyorum dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Belediye Başkanı Hiç Bir Kesimi Ötekileştirmeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement