Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu'dan Kadınlara İftar - Son Dakika
Yerel

Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu'dan Kadınlara İftar

Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu\'dan Kadınlara İftar

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kadın Sosyal ve Spor Merkezi'ne gelen kadınlar ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

17.07.2013 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kadın Sosyal ve Spor Merkezi'ne gelen kadınlar ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mustafa Temizer Parkı tesislerinde verilen iftar yemeğine Başkan Selmanoğlu'nun eşi Filiz Selmanoğlu, Belediye Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu, Destek Hizmetleri Müdürü Arif Sayın, Zabıta Müdürü Hayati Aydın ile kalabalık bir topluluk katıldı. Spor merkezlerine Elazığlıların yoğun ilgi gösterdiğini ve kadınların dilediği gibi buralarda vakit geçirdiklerini ifade eden Başkan Selmanoğlu, "Bugün Kadın Sosyal ve Spor Merkezi'mize gelen hemşerilerimizle iftarımızı açtık. Beden eğitimi öğretmenlerimiz nezaretindeki kurslarımıza hanım kardeşlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. İftar programını hazırlayan eğitmenlerimiz Esra Akkoyun ile Funda Nacak'a teşekkür ediyorum. İftara katılan kıymetli hemşerilerimize de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İftar programı sonrasında ise Kadın Sosyal ve Spor Merkezi eğitmenleri Esra Akkoyun ile Funda Nacak spor merkezine gelen kadınlar adına, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile eşi Filiz Selmanoğlu'na bir buket çiçek takdim etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu'dan Kadınlara İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement