Elazığ'da Asker Uğurlamada Olay Çıktı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Asker Uğurlamada Olay Çıktı

Elazığ\'da Asker Uğurlamada Olay Çıktı

Elazığ'da,yaklaşık 100 kişinin bulunduğu 40 araçlık asker uğurlama konvoyu ile polis arasında kısa süreli tartışma çıktı.

16.08.2013 13:56  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da, dün saat 23.00'de yaklaşık 100 kişinin bulunduğu 40 araçlık asker uğurlama konvoyu, Gazi ve Zübeyde Hanım caddeleri güzergahında tur attıktan sonra Valiliğin önüne gelip yolu trafiğe kapatarak halay çekmeye başladı. Trafikteki diğer araç sürücülerinin polisi araması ile olay yerine gelen trafik ve Yunus ekipleri, trafiğin açılması için asker uğrlayan grupla görüştü. Polis, gruptakilere ne olursa olsun trafiğin aksatılamayacağı ve gürültü kirliliğine son vermelerini isteyince, kısa süreli tartışma çıktı.

İKİNCİ KEZ DURDURULDULAR

Buradan ayrılan grubun arkadaşlarına telefonla haber verip destek istemesi üzerine takip edilen konvoy, bu kez Elazığ- Malatya karayolundaki Hazardağlı Kavşağında tekrar durduruldu. Uyarılan gruptakiler ile polisler arasında tekrar alevlenen tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Çıkan arbede sırasında Hazardağlı Kavşağı yaya ve araç trafiğine kapanırken, olay yerine takviye kuvvet çağırıldı.

1 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 30 polis ekibin müdahale ettiği ve 1 saat boyunca devam eden ve güçlükle yatıştırılan arbede nedeniyle Elazığ Emniyet Müdürü Ayhan Buran, müdür yardımcıları ve birim amirleri de olay yerine geldi. Gözaltına alınırken ekip otolarına bindirilmeye çalışılan göstericiler arasında polisle tartışıp sinir krizi geçirenler bile oldu. Çıkan arbedede, 3 polis memuru tartaklanırken, guruptakilerden de yaralananlar oldu. Arbedeye neden olan gruptan 6 kişinin gözaltına alındığı olayda, taraflar birbirinden şikayetçi olurlarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Asker Uğurlamada Olay Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement