Elazığ'da Çığ Faciası! 3 Çocuk Öldü - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Çığ Faciası! 3 Çocuk Öldü

Elazığ\'da Çığ Faciası! 3 Çocuk Öldü

Elazığ'ın Palu ilçesinin Kırkbulak Köyü'nde avlanmaya giden 3 çocuk çığ altında kalarak hayatlarını kaybetti.

03.02.2016 18:19  Güncelleme: 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın Palu İlçesi'nin Kırkbulak Köyü'nde avlanmaya giden yaşları 14-16 arasında değişen Hüseyin Yıldız, Ömer Güngör ve Hamdullah Gülateş, çığ altında kalarak hayatlarını kaybetti.

TÜFEKLERİNİ ALIP GİTMİŞLER

Elazığ'ın Palu İlçe merkezine 40 kilometre mesafede bulunan Kırkbulak Köyü'nde yaşayan Hüseyin Yıldız, Ömer Güngör ve Hamdullah Gülateş, bugün köydeki evlerinden yanlarına tüfeklerini de alarak avlanmak için ayrıldı.

KÖYLÜLER BULDU

Üç çocuğun akşam saatlerine kadar evlerine geri dönmemeleri üzerine köylüler, aramaya çıktı. Çocukların kardaki izlerini takip eden köylüler yaptıkları aramada köye 1.5 kilometre mesafede çığ altında kaldığını belirledi. Köylüler çığ altında yaptığı aramada 3 çocuğun cesedini çıkararak, durumu jandarmaya bildirdi.

3 ÇOCUĞUN CESEDİ OTOPSİYE GÖTÜRÜLDÜ

Jandarma ekipleri köye gitti. Çığ altında kalarak hayatlarını kaybeden 3 çocuğun cesetleri otopsi yapılmak üzere Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika Güncel Elazığ'da Çığ Faciası! 3 Çocuk Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Gaggoş: Yaban avına hayır 5 1 Yanıtla
  • Doktor: Her kötü olayda AKP 'yi suçlamak ne kadar kolay değil mi? Biraz aynaya bakıp suçu kendimizde aramamız gerekir! 4 1 Yanıtla Istanbul: Dr sevgilim yüz vermiyor bunun suçlusu kim;) 0 0
  • 0: 3 de çık iyi çocuklardi allah rahmet etsin 0 1 Yanıtla
  • 0: Allah rahmet eylesin sabır lar versin aylesine 0 0 Yanıtla

Advertisement