Elazığ'da 'Elazığ-Kazan Kültür ve Sanat Buluşması' - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da 'Elazığ-Kazan Kültür ve Sanat Buluşması'

Elazığ\'da \'Elazığ-Kazan Kültür ve Sanat Buluşması\'

Elazığ Valiliği himayesinde çeşitli kurumların desteği ile Manas Yayıncılık tarafından düzenlenen 'Elazığ-Kazan Kültür ve Sanat Buluşması'nda görev alan sanatçılar ve akademisyenler Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak'ı ziyaret etti.

25.10.2013 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Valiliği himayesinde çeşitli kurumların desteği ile Manas Yayıncılık tarafından düzenlenen 'Elazığ- Kazan Kültür ve Sanat Buluşması'nda görev alan sanatçılar ve akademisyenler Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak'ı ziyaret etti.

Ziyarette Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun, AK Parti İstanbul eski milletvekili Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Türk Edebiyatı Vakfı Başkanı Servet Kabaklı, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Ankara Elazığ Kültür Derneği Başkanı Prof. Dr. Haşim Çakırbay ve program kapsamında Tataristan'dan gelen konuklar hazır bulundu. Ziyarette gelen konuklar ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Koçak, Elazığ'ın zengin bir kültürel birikime sahip olduğunu söyledi. Vali Koçak, amaçlarının, "Elazığ - Kazan Kültür ve Sanat Buluşması'nın Tatar Türklerini ve Tatar kültürünü tanımak böylece, Türkiye Türkleriyle Tatar Türklerinin karşılıklı olarak birbirleriyle yakınlaşmasını sağlamak ve iki ülke arasındaki ilişkileri bir adım daha ileriye taşımak" olduğunu söyledi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da 'Elazığ-Kazan Kültür ve Sanat Buluşması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement