ELAZIĞ'DA FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ - Son Dakika
Güncel

ELAZIĞ'DA FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

ELAZIĞ'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle fener alayı düzenlendi.

19.05.2022 21:32  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ELAZIĞ'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle fener alayı düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Elazığ'da fener alayı yürüyüşü düzenlendi. Valilik ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüşe Vali Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutan Yardımcısı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş, İzzetpaşa Camisi önünde başlayıp Gazi Caddesi üzerinden devam ederek Valilik Meydanı'nda son buldu. Meydanda Elazığ Belediyesi'nin mehter takımının gösterisinin ardından sanatçı Tekin Bulut konser verdi.

ELAZIĞ\'DA FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ELAZIĞ'DA FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok
    20:48 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı. Olayda 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.


Advertisement