Elazığ'da Kaza: 1'i Pilot Üsteğmen 2 Kişi Öldü, 5 Yaralı Var - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Kaza: 1'i Pilot Üsteğmen 2 Kişi Öldü, 5 Yaralı Var

Elazığ\'da Kaza: 1\'i Pilot Üsteğmen 2 Kişi Öldü, 5 Yaralı Var

Elazığ-Malatya karayolunda meydana gelen kazada, Hava Pilot Üsteğmen Muhammet Keskin hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

22.06.2014 20:38  Güncelleme: 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ- Malatya karayolunda meydana gelen kazada iki otomobil çarpışırken Hava Pilot Üsteğmen 26 yaşındaki Muhammet Keskin ile diğer araçtaki 45 yaşındaki Hülya Erdoğan öldü, 5 kişi de yaralandı.

OTOMOBİL ŞERİT İHLALİ YAPTI

Elazığ'dan Malatya yönüne giden Halil Erdoğan, yönetimindeki 34 UVA 34 plakalı otomobille Karaali Köyü yakınında iddiaya göre şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen Konya 3'ncü Ana Jet Üssü'nde görevli Hava Pilot Teğmen Yusuf Bor yönetimindeki 23 FC 620 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobillerin hurdaya döndüğü kazada Halil Erdoğan'ın kullandığı otomobilde 45 yaşındaki Hülya Erdoğan olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Halil Erdoğan, Pınar Erdoğan ve Alper Erdoğan ile subayların bulunduğu diğer otomobilin sürücüsü Pilot Teğmen Yusuf Bor, Pilot Üsteğmen Muhammet Keskin ve Ahmet Üstün yaralandı.

SIKIŞAN YARALILAR GÜÇLÜKLE ÇIKARTILDI

Demir yığınına dönen otomobillerde sıkışan yaralılar kurtarma ekiplerince güçlükle çıkartılarak, olay yerinde ilk müdahalenin ardından Elazığ'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yaralılardan Amasya Merzifon 5'nci Ana Jet Üssü'nde görevli Pilot Üsteğmen Muhammet Keskin de yaşamını yitirdi ve böylece kazada ölü sayısı 2'ye çıktı. Diğer 5 kişinin Elazığ'daki hastanelerde tedavisi sürüyor.

ÜSTEĞMEN DEDESİNİ ZİYARETE GİDİYORDU

Bekar olan Hava Pilot Üsteğmen Muhammet Keskin'in Amasya Merzifon 5'nci Ana Jet Üssü'nde görevli olduğu ve memleketi Elazığ'a dedesini ziyarete geldiği öğrenildi.

Kazanın görgü tanıklarından Gökhan Karagöz, "Normal seyir halindeki araç, birdenbire şerit değiştirdi. Önünde hiçbir araç filan yoktu. Büyük bir ihtimalle sürücüsü uyuyordu. Hızlı bir şekilde geldi bizim şeritteki araçla kafa kafaya çarpıştı. Bu araçta 4 kişi, diğerinde 3 kişi vardı. Önde oturan kadın hemen ölmüş" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Kaza: 1'i Pilot Üsteğmen 2 Kişi Öldü, 5 Yaralı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İrfan Ceylan: İsmini taşıdığın O sevgiliye komşu olasın inşallah. Son gördüğümde 16-17 yaşlarındaydı Muhammet. Vefatın beni derinden etkiledi. Allah'tan rahmet değeri ailesine sabırlar dilerim. 10 0 Yanıtla
  • 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası Nevşehir'de başladı
    17:18 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası Nevşehir'de başladı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası'nın 1. Kademe Müsabakaları Nevşehir'de başladı. Ankara, Konya, Mersin, Sivas, Kayseri ve Kırşehir'den birer takımın katıldığı müsabakalarda liderlik elde eden takım bir üst gruba terfi edecek. Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, organizasyonun eksiksiz olması ve sahaların güzelliği nedeniyle TFF'nin Nevşehir'i tercih ettiğini belirtti. Müsabakaların ilk karşılaşmasında Mersin Adonis Çiftlikköy Spor ile Sivas Belediye Spor 0-0 berabere kaldı.

  • Muğla'nın Seydikemer ilçesinde aranan şahıs yakalandı
    17:15 Muğla'nın Seydikemer ilçesinde aranan şahıs yakalandı

    Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, hakkında 11 yıl hapis cezası bulunan Ş.Y. isimli şahıs, İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Şahıs, tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

  • Batman'da Akademisyen-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi
    17:14 Batman'da Akademisyen-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

    Batman'ın Kozluk ilçesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Batman Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, Prof. Dr. Necmettin Sezgin önderliğinde gerçekleştirilen 'Akademisyen-Öğrenci Buluşması' etkinliğinde, Çayhan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelindi. Sezgin, öğrencilere toplumda iyi insan olma kavramı üzerine seminer verdi.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması
    17:14 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde Yeni Genel Sekreter Ataması

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Bülent Bozbaş'ı genel sekreter olarak atadı. Yeni atamalar internet sitesinde yayınlandı.

  • Mersin'de Hizmet-İş Sendikası üyeleri Silifke Belediyesi önünde eylem yaptı
    17:13 Mersin'de Hizmet-İş Sendikası üyeleri Silifke Belediyesi önünde eylem yaptı

    Hizmet-İş Sendikası üyeleri, Silifke Belediyesi'nde işten çıkarılan 30 işçinin durumunu protesto etmek için eylem yaptı. İşçilerin de katıldığı eylemde, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, belediye başkanlarına seslenerek işçilerin haklarını gözetmelerini istedi ve mücadelenin devam edeceğini belirtti.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement