Elazığ'da Kültür Sanat Buluşması Konseri - Son Dakika
Kültür Sanat

Elazığ'da Kültür Sanat Buluşması Konseri

Elazığ'da kültür sanat buluşması konseriELAZIĞ - Elazığ'da, 'Elazığ Şanlıurfa Kültür Sanat Buluşması Konseri' düzenlendi.

01.10.2017 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da kültür sanat buluşması konseri

ELAZIĞ - Elazığ'da, 'Elazığ Şanlıurfa Kültür Sanat Buluşması Konseri' düzenlendi.

Elazığ Belediyesi ile Kültür Sanat ve Musiki Derneği işbirliğinde, 'Elazığ Şanlıurfa Kültür Sanat Buluşması Konseri' Nurettin Ardınçoğlu Kültür Merkezinde düzenledi. 8 ses, 13 saz olmak üzere 21 sanatçının yer aldığı konserde gazel, hoyrat ve türküler seslendirildi. Konsere, Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan, Kültür Turizm İl Müdürü Ahmet Demirbağ, Elazığ Kültür Sanat ve Musiki Derneği Başkanı Abdülaziz Koç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kültür ve Sanat buluşması konseri kapsamında iki şehir arasında kültür köprüsü kurmak için etkinliklerini gerçekleştirdiklerini belirten Elazığ Kültür Sanat ve Musiki Derneği Başkanı Abdülaziz Koç, "Konserimizde gazel, hoyrat ve türkülerle beraber kardeşliğimizin, birlikteliğimizin seyircilerle paylaşıldığı bir an yaşadık. Elazığ'dan 4, Şanlıurfa'dan 4 olmak üzere 8 ses, 13 saz sanatçımızla beraber sahnede 21 sanatçımızla konserimizi gerçekleştirdik" dedi.

Elazığ\'da Kültür Sanat Buluşması Konseri
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Elazığ'da Kültür Sanat Buluşması Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement