Elazığ'da Ramazan Sevinci Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Ramazan Sevinci Sürüyor

Elazığ\'da Ramazan Sevinci Sürüyor

Elazığ Belediyesi'nin Ramazan Özel Programları farklı konuklarla ve Elazığlıların yoğun ilgisiyle sürüyor.

17.06.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Çakar'ın sunumuyla "23 Soru 23 Hediye" yarışmasıyla başlayan Kültür Park Amfi Tiyatroda düzenlenen programda ilk olarak Gurup Buhara ardından ise geniş bir hayran kitlesine sahip Yüksel Şaman birbirinden güzel ilahi ve ezgileri seslendirdiler.

BAŞKAN YANILMAZ'DAN SANATÇI YÜKSEL ŞAMAN'A DESTEK

Kültür Park'ta düzenlenen Ramazan programını izleyen Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Yüksel Şaman'ın Elazığ'ın yetiştirdiği özel seslerden biri olduğunu kaydetti.

Elazığ Belediyesi olarak Kültür Park'ta, Harput'ta, Ahmet Aytar Meydanı'nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri ile her akşam farklı mahallelerde düzenlenen Ramazan etkinliklerinin devam ettiğini ifade eden Başkan Yanılmaz, "Bu yıl Elazığ, Ramazan'ı çok daha canlı, dinamik yaşıyor. Elazığ Belediyesi olarak her yıl Ramazan programlarımızın niteliğini geliştirerek, sayılarını artırıyoruz" diye konuştu.

Kültür Park sahnesinin Elazığlı sanatçılar için kendilerini duyurmaları adına önemli bir platform olduğunu dile getiren Başkan Yanılmaz, "Yüksel Şaman kardeşimizin 'Aşk-ı İlahi' adlı yeni albümünün hayırlı olmasını ve herkesten de bu özel albümü dinlemelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Yüksel Şaman ise "Her zaman sanata ve sanatçıya gereken desteği veren Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

AHMET YÜCE SEVİLEN İLAHİLERİYLE HARPUT'TA

İftar sonrası genci yaşlısı çoluk-çocuk Harput'ta buluşan Elazığlılar, düzenlenen Ramazan özel programları ve ikramlarla Ramazan ayını doyasıya yaşıyorlar.

Harput Sara Hatun Camii Meydanı'nda buluşan Elazığlılar, Tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Yüce'nin seslendirdiği birbirinden özel parçalarla Ramazan sevincine ortak oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ'da Ramazan Sevinci Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement