Elazığ'da Tablet Bilgisayar Dağıtımı Başladı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Tablet Bilgisayar Dağıtımı Başladı

Elazığ\'da Tablet Bilgisayar Dağıtımı Başladı

Elazığ'da Fatih Projesi kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımına başlandı.

12.02.2013 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da Fatih Projesi kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımına başlandı. İlk olarak Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi'ndeki 148 tablet bilgisayar öğrencilere dağıtıldı.

Elazığ'da Milli Eğitim Bakanlığı'nın gönderdiği tablet bilgisayar dağıtımına Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi'nde başlanırken, törene Vali Muammer Erol ile İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol katıldı. Lise Müdürü Rüstem Akgün, gönderilen 148 bilgisayarın okuldaki 9'uncu sınıf öğrencilerine dağıtılacağını, proje kapsamında 39 öğretmene de tablet gönderildiğini söyledi. Akgün, gönderilen bilgisayarların sınıflarda bulunan akıllı tahtalar ile de uyumlu olacağını bildirdi.

Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, bir takvim içerisinde bütün okullarda dağıtımlarının yapılacağını belirtirken, öğrencilerden bilgisayarları dersleri için en faydalı biçimde kullanmalarını beklediklerini kaydetti. Tablet bilgisayarın öğrencilere eğitim açısından çok önemli destek sağlayacağını ifade eden Vali Muammer Erol ise. bilgisayarların bir eğlence aracı olmadığını, öğrencilere çağın gerektirdiği bilgiye en kısa zamanda ve kolayca ulaşmalarını sağlayacağını ifade ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından 148 tablet Vali Muammer Erol ve Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol tarafından Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi 9'unu sınıf öğrencilerine dağıtıldı. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Tablet Bilgisayar Dağıtımı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement