Elazığ Eski Belediye Başkanı'na Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Elazığ Eski Belediye Başkanı'na Silahlı Saldırı

Elazığ Eski Belediye Başkanı\'na Silahlı Saldırı

Elazığ'da, eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nın kullandığı cipe, kırmızı ışıkta durduğu sırada tabancayla 5 el ateş edildi.

13.12.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da, eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nın kullandığı cipe, kırmızı ışıkta durduğu sırada tabancayla 5 el ateş edildi. Süleyman Selmanoğlu ve yanındaki eşi Filiz Selamoğlu saldırıda yara almazken, saldırgan silahı ile birlikte yakalandı.

Elazığ eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu yönetimindeki 23 FS 202 plakalı cipe, saat 14.30 sıralarında Zübeyde Hanım Caddesi'nde eski spor salonu kavşağındaki ışıklarda durduğu sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla ateş edildi. Saldırı üzerine, Süleyman Selmanoğlu ve yanındaki eşi Filiz Selamoğlu büyük korku yaşadı. Aracı hareket ettiren Süleyman Selmanoğlu, 50 metre sonra durup aracından indi. Silahlı saldırıyı yapan kişi ise koşarak kaçtı. Görgü tanıkları, "Başkanın aracı kırmızı ışıkta durduğunda silah sesi geldi. Başkan aracını sürerek oradan uzaklaştı. Biraz ileride araçtan indi, bir şeyi yoktu" dedi.

Süleyman Selmanoğlu'nun bulunduğu sürücü kapısına doğru sıkılan 5 kurşunun da koltuğa isabet ettiği belirlendi. Süleyman Selmanoğlu ve eşinin saldırıdan yara almadan kurtulması da 'büşük bir şans' olarak değerlendirildi.

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, olay yerine gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ise harekete geçen polisler tarafından kısa sürede silahı ile birlikte yakalanan E.U. gözaltına alındı. Saldırıyı neden gerçekleştirdiği henüz belirlenemeyen E.U.'nun Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Elazığ'da, 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Mehmet Ağar'ın Genel Başkanlığı'nı yaptığı Doğru Yol Partisi'nden Elazığ Belediye Başkanı seçilen Süleyman Selmanoğlu, seçim sonrası Ağar'ın partiden istifa etmesiyle AK Parti'ye geçmişti. Selmanoğlu, 2009 yılındaki yerel seçimlerde bu kez AK Parti'den aday olup ikinci kez Belediye Başkanı seçilmişti. İki dönem Elazığ Belediye başkanlığı yapan Selmanoğlu 2 çocuk babası - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Eski Belediye Başkanı'na Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement