Elazığ Zikir Ettiği Söylenen Papağanın Fiyatı 7 Bin Lira 2 - Son Dakika
Güncel

Elazığ Zikir Ettiği Söylenen Papağanın Fiyatı 7 Bin Lira 2

Zikir ettiği söylenen Papağanın fiyatı 7 bin liraELAZIĞ'da, La İlahe İllallah ve Allah diyerek zikir ettiği söyleyen ve 7 bin liraya satışa sunulan amozon cinsi Papağan, vatandaşların büyük ilgilisini görüyor.

03.12.2017 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zikir ettiği söylenen Papağanın fiyatı 7 bin lira

ELAZIĞ'da, La İlahe İllallah ve Allah diyerek zikir ettiği söyleyen ve 7 bin liraya satışa sunulan amozon cinsi Papağan, vatandaşların büyük ilgilisini görüyor. Papağanını satışa çıkaran pet shop'un sahibi Fatih Eyaletbeyi Gürbüz, Gelen vatandaşlar büyük sevgi gösterip, ceviz, fındık ve fıstık ile besliyorlar. Çünkü, papağanımızın 'La İlahe İllallah' demesi papağanlar arasında çok nadir görülen bir şeydir. Bu da papağanımızın cennetlik olduğunu gösteriyor dedi.

Elazığ'da bir pet shoptaki La İlahe İllallah ve Allah diyerek zikir eden papağan, 7 bin liraya satışa sunuldu. Zikir eden amazon cinsi papağana Elazığlı vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Papağanın oldukça konuşkan olduğunu ve bir çok kelime söylediğini belirten pet shop sahibi Fatih Eyaletbeyi Gürbüz, papağanın büyük ilgi gördüdüğü dile getirerek, papağanın Allah ve La İllahe İllallah gibi cümleleri söyleyebildiğini ifade eden Gürbüz, 25 yıldır pet shop işi ile uğraşıyorum. Papağanları eğitmeyi çok seviyorum. Şu an çok güzel bir papağanımız var. Oldukça konuşkan bir kuşumuz. Papağanımız Allah ve La İlahe İllallah diyor. Gelen vatandaşlar büyük sevgi gösterip, ceviz, fındık ve fıstık ile besliyorlar. Çünkü papağanımızın La İlahe İllallah demesi papağanlar arasında çok nadir görülen bir şeydir. Bu da papağanımızın cennetlik olduğunu gösteriyor dedi.

BU PAPAĞANLAR 70 YIL YAŞIYORLAR

Zikir eden papağanın fiyatının 7 bin lira olduğunu ve şuan için satmayacağını ifade eden Gürbüz, Amazon cinsi papağanın ömürleri ortalama insan ömrü kadardır. Yaklaşık 70 yıl yaşıyorlar. Papağanımın fiyatı 7 Bin liradır. Şu an için vatandaşların bu papağanı görmesini sevmelerin istiyorum. Bu nedenle hemen satmayacam diye konuştu.

Elazığ Zikir Ettiği Söylenen Papağanın Fiyatı 7 Bin Lira 2
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Zikir Ettiği Söylenen Papağanın Fiyatı 7 Bin Lira 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement