TFF 1. Lig Ekibi Elazığspor'dan Kayyum Talebi - Son Dakika
Spor

TFF 1. Lig Ekibi Elazığspor'dan Kayyum Talebi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tetiş Yapı Elazığspor'da yönetim, kulübe kayyum atanması talebinde bulundu.

19.12.2018 16:40  Güncelleme: 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor Kulübü Başkanı İrfan Yumakgil, avukat Nurullah Çelik ile geldiği Elazığ Adliyesinde 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne, kulübe kayyum ataması yapılması talebini içeren dilekçeyi sundu. Yumakgil, çıkışta yaptığı açıklamada, Elazığspor'un borç batağı nedeniyle zor günler yaşadığını, bu durumu düzeltmek için çaba gösterdiklerini ancak sonuç alamadıklarını söyledi.

BORÇ 45 MİLYON LİRA

Kulübünü yaklaşık 45 milyon lira borcu bulunduğunu dile getiren Yumakgil, şunları söyledi: "Bu borcun 23 milyon lirası, FIFA ve federasyonu ilgilendiren konulardan. Aslından birçok kulübünkinden daha az bir borç ancak en büyük sıkıntı, icra borçlarının temerrüt faize düşmesi. Acilen bu paranın bulunup, temerrüt faizinden kurtulmamız gerekiyor. Ayrıca Elazığspor'daki alacağından dolayı icrasını koyan eski bir yöneticinin, bu faizi kaldırması lazım. Burada büyük bir suç var. Tüm Elazığ'ın birlik olup, kulübü içinde bulunduğu borç batağından kurtarması gerekiyor."

"BAŞKA ÇARE YOK"

Kulübün bu duruma düşmesinden üzüntü duyduklarını aktaran Yumakgil, kayyum istemekten başka çarelerinin kalmadığını sözlerine ekledi.

TFF 1. Lig Ekibi Elazığspor\'dan Kayyum Talebi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor TFF 1. Lig Ekibi Elazığspor'dan Kayyum Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Şimşekler : Kümeye elazığ beter olun beter 6 10 Yanıtla
  • Mehmet Aykut: TEK SOSYAL HAYATIMIZI MAHVEDENLEREDIR BU SITEMIM!!! Yeri geldiği zaman ELAZIĞLIYIZ demesini bilirsiniz Elazığ Günlerinde Boy Gösterirsiniz. Sizler Elazığ için aslında Gösterişsiniz Sadece... Yazık Bu takımı Sahipsiz bırakanlara Yazık Bu takım uğruna Ticaret sağlayanlara ve yazık bu takımı oynadığı futbolla değil siyasi top koşturtanlara.... Bu Takımın Sahibi Benim diyen Sayın Binali YILDIRIM lütfen takıma sahip çıkın. [ligin en az borcuna sahip takımın tek suçu sahipsizlik] 5 3 Yanıtla malatya44: doğunun yıkılmaz kalesini bu hale sokanlar utansın 7 3 gakgo: ELAZIĞSPORUN SAHİPLERİ ARTIK ŞU TAKIMA SAHİP CIKIN SAHIP 5 3 gakgos23: o kadar güzel özetlemişsinki kardeş helal sana 3 3
  • Diyarbakırlı: Elazığ gaykoy takımı beter olun.Elazığ Şehir değil,Diyarbakır ın ilçesi olmuş. Amatör Kümeye düşecekler.Ettiklerinizi çekiyorsunuz.Amedden selam. 3 2 Yanıtla ........: amed değil lan Diyarbakır öğrenemedin mi 1 1 diyaravuran: ELAZIĞ SINIR KENTİ EMİN OL KARDEŞ ELAZIĞ KELİMESİNİ DUYUNCA TITREME NASIL ALIYORSAn ARTIK SIZI ANLAMIŞ DEĞİLİZ. Ne Mutlu Türküm Ne Mutlu ELAZIGLIYIM DİYENE 1 0
  • Tamer Beltekin : Allah bilDigi gibi yapsın sizi durdun durdun şimdi mi geldi aklına. Seçtiğiniz vekiller ne işe yarar. Allah sizi bildiği gibi yapsın koca ELAZIZ ne hale düşmüş . Çekin ellerinizi bırakın gidin. Kayyummus ne diyeyim size. Hiç Ankara İzmir Elazığ dernekleri ile görüşmedinzmi gece balo çekiliş düzenlemek aklınıza gelmedimi. Yaw ne diyem size ha. 3 2 Yanıtla
  • 1925: 1925 yılında kurulmuş olan MERSİNİDMANYURDU nedemeli yedi bitirdiler kimse gıg sesini çıkarmadı hesap soran olmadı bu tür olaylara çare bulunması gerekiyor TFF Olarak veya hükümetimiz olarak bişeyler yapılmalı bence 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.


Advertisement