Elazığspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Elazığspor'a Moral Ziyareti

Elazığspor\'a Moral Ziyareti

Muammer Erol ile Süleyman Selmanoğlu, Sanica Boru Elazığspor tesislerine giderek futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

05.12.2012 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarette Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu ile Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sedat Acar'da bulundu.

Sanica Boru Elazığspor Tesislerinde Antrenör Yılmaz Vural tarafından karşılanan Vali Erol ile Başkan Selmanoğlu futbolculara baklava ikram etti.

Sanica Boru Elazığspor Antrenörü Yılmaz Vural, Elazığ Valisi Muammer Erol ile Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu tesislerde görmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti.

Sanica Boru Elazığspor kaptanı Sedat Yılmaz ise tüm futbolcuların büyük bir azimle mücadele ettiğini ifade ederek Vali Erol ile Başkan Selmanoğlu'na ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Her zaman Elazığspor'un yanında olduklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, açıklamasında şunları belirtti:

"Sizler gayet güzel bir şekilde mücadelenizi veriyorsunuz. Elazığsporun ligde hak ettiği yere geleceğine inanıyoruz. Hocamız sizlerin başarı alması adına güzel bir mücadele vermekte. Kalbimiz her zaman sizlerle buna inanın. Önümüzdeki maçın galibiyetle sonuçlanacağına inanıyorum."

Elazığ Valisi Muammer Erol, geçen hafta Karabükspor maçı galibiyetinden dolayı futbolcuları kutlayarak açıklamasında şunları söyledi:

"Geçen hafta alınan galibiyetin sürmesini diliyor, bu hafta Mersin İdman Yurdu maçından da galip ayrılarak mücadelenizi sürdürmenizi bekliyoruz. Futbolcuların oldukça gayretli bir şekilde mücadele ettiğini biliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda talihsiz beraberlikler alındı. Ben galibiyetlerin artarak devam edeceğine inanıyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığspor'a Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement