Elazığspor'dan Yeni Başkana Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Elazığspor'dan Yeni Başkana Ziyaret

Elazığspor\'dan Yeni Başkana Ziyaret

Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, Teknik Direktör Okan Buruk ve bordo beyazlı oyuncular, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti.

05.04.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, Teknik Direktör Okan Buruk ve bordo beyazlı oyuncular, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın göreve başlamasıyla birlikte ziyaretler de devam ediyor. Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, Teknik Direktör Okan Buruk ve bordo beyazlı oyuncular, Başkan Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Öztürk, ziyarette Başkan Yanılmaz'a teknik heyet ve oyuncuların imzalı bir formasını hediye ederek başarıları diledi.

Teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet eden Başkan Yanılmaz, belediye olarak yeni bir dönem ve yeni bir süreçte olduklarını ifade ederek, "Sizler nasıl galip gelmek istiyorsanız bizler de inşallah sizlere ve Elazığ'a iyi hizmet vermenin mücadelesini vereceğiz. Bu açıdan hep birlikte olacağız ve bir güç birliği yapacağız. İrade olarak bir güç birliği yapacağız, maddi olarak bir güç birliği yapacağız ve manevi bir iş birliği yaparak Elazığspor'u en iyi yerlere taşıyacağız" dedi.

Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk ise, "Başkanımız sağ olsun seçim arifesinde bizleri ziyaret etti ve destek vereceğini belirtti. Allah kendisinden razı olsun. Bizler şimdiden Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığspor'dan Yeni Başkana Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement