Elazığsporlu Önder Hayati Tehlikeyi Atlattı - Son Dakika
Spor

Elazığsporlu Önder Hayati Tehlikeyi Atlattı

Elazığsporlu Önder Hayati Tehlikeyi Atlattı

Denizlispor maçının 55.dakikasında sakatlanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Elazığsporlu futbolcu Önder Çengil'in, 2 kaburga kemiğinin kırılması sonucu geçirdiği iç kanama nedeniyle karşı karşıya kaldığı hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

01.02.2012 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor maçının 55. dakikasında sakatlanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Elazığsporlu futbolcu Önder Çengil'in, 2 kaburga kemiğinin kırılması sonucu geçirdiği iç kanama nedeniyle karşı karşıya kaldığı hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Denizlisporlu Yasin Çakmak'la girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan ve oyuna devam edemeyerek yerini Göksu'ya bırakan futbolcu Önder, durumunun ciddi olduğunun görülmesi üzerine Pamukkale Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Maçın ardından Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, Yöneticiler, Teknik Heyet ve Futbolcu arkadaşlarının yalnız bırakmadıkları Önder Çengel'in durumunu öğrenen Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı da hastaneye

giderek, Önder'in son durumu hakkında bilgi aldı. Bugün hayati tehlikeyi atlattığı bildirilen ancak birkaç gün daha Pamukkale Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müşahede altında tutulacağı öğrenilen Önder Çengel'in anne ve babasının da Denizli'ye gittiği öğrenildi.

Elazığspor'dan Masör Mehmet Tenekeci'nin hastanede eşlik ettiği Önder'i ziyaret ettikten sonra geceyi Pamukkale'de geçiren ve sabah karayoluyla İzmir'e geçen Elazığspor Kafilesi, Ankara bağlantılı akşam saatlerinde Elazığ'a döndü.

ALPER CEZALI DURUMA DÜSTÜ

Bordo-Beyazlı takımda Denizlispor maçında İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Kutluhan Bilgiç'den ihtar alan futbolculardan Alper Kalemci, "Sarı Kart Cezalısı" durumuna düştü. Alper, daha önce Adanaspor, Kayseri Erciyesspor ve Tavşanlı Linyitspor Karşılaşmaları'nda gördüğü sarı kartların ardından; Denizlispor-Elazığspor Karşılaşması'nda aldığı ihtarla toplam 4 Sarı Kart görmüş oldu. Alper Kalemci, önümüzdeki hafta oynanacak olan Elazığspor - Karşıyaka maçında forma giyemeyecek. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığsporlu Önder Hayati Tehlikeyi Atlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement