KAHRAMANMARAŞ - Elbistan'da ihtiyaç sahiplerine destek - Son Dakika
Güncel

KAHRAMANMARAŞ - Elbistan'da ihtiyaç sahiplerine destek

Hal esnafından meyve ve sebzelerin alınması Meyve ve sebzelerin kamyona yüklenmesi Hal dernek başkanı Mustafa Doğanay ile röportaj Elbistan Belediyesi Sosyal Hizmetler Koordinatörü Abdullah Edikli ile röportaj Cankulağı Derneği üyesi Ali Demir ile röportaj Genç Kızılay temsilcisi Talha Götürler...

31.01.2021 15:51  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hal esnafından meyve ve sebzelerin alınması

Meyve ve sebzelerin kamyona yüklenmesi

Hal dernek başkanı Mustafa Doğanay ile röportaj

Elbistan Belediyesi Sosyal Hizmetler Koordinatörü Abdullah Edikli ile röportaj

Cankulağı Derneği üyesi Ali Demir ile röportaj

Genç Kızılay temsilcisi Talha Götürler ile röportaj

Meyve ve sebze yardımı yapılan vatandaşların konuşması Elbistan'da ihtiyaç sahiplerine destek

KAHRAMANMARAŞ (AA) Elbistan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Can Kulağı Derneği ile Genç Kızılay, hafta sonu kısıtlamaları nedeniyle hal esnafı ve seyyar satıcılardan satın alınan sebze ve meyveleri ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Belediye ekiplerince hal esnafı ve seyyar satıcılardan alınan sebze meyveler, araçlara yüklenerek dağıtımın yapılacağı Akbaş Caddesine getirildi.

Daha önceden poşetleyerek hazır hale getirilen meyve ve sebzeler kapı kapı dolaşan ekiplerce ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Elbistan Belediyesi Sosyal Hizmetler Koordinatörü Abdullah Edikli, gazetecilere, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'ün talimatıyla hafta sonu kısıtlamasında sebze ve meyvelerin heba olmaması için satın alıp dar gelirli vatandaşlara dağıttıklarını söyledi.

Can Kulağı Derneği gönüllüsü Ali Demir de düzenlenen etkinlikle hem hal esnafı ile seyyar satıcıların korunduğunu hem de dar gelirli vatandaşlara ücretsiz bir şekilde meyve sebze dağıtıldığını ifade etti.

Elbistan Genç Kızılay Temsilcisi Talha Götürler de genç gönüllülerle birlikte belediyenin bu organizasyonunda yer almaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

KAHRAMANMARAŞ - Elbistan\'da ihtiyaç sahiplerine destek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel KAHRAMANMARAŞ - Elbistan'da ihtiyaç sahiplerine destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement