Elektral A.Ş. 40'ıncı Yılını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Elektral A.Ş. 40'ıncı Yılını Kutladı

Elektral A.Ş. 40\'ıncı Yılını Kutladı

İzmir'in köklü firmalarından olan Elektral A.Ş. geçtiğimiz günlerde 40'ıncı yılını kutladı.

31.03.2018 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gecede konuşma yapan Elektral A.Ş. kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Sayıl Dinçsoy, "Atatürk'ün sözünü ettiği muasır medeniyetler seviyesine gelmek için çaba sarf ediyoruz." dedi.

Yüksek Mühendis Sayıl Dinçsoy tarafından 40 yıl önce İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB)'nde yüksek teknolojili elektronik cihaz üretmek hedefiyle kurulan Elektral A.Ş. geçtiğimiz günlerde tüm çalışanlarının da katıldığı bir gece ile 40'ıncı yılını kutladı. Geceye katılan davetliler unutulmaz anlar yaşadı. Elektral A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayıl Dinçsoy, 40 yılı tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Etkinlik 40'ıncı yıl pastası kesildikten sonra sona erdi.

"İŞİMİZİ SEVİYORUZ VE GEREĞİNİ YAPIYORUZ"

Elektral A.Ş. kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Sayıl Dinçsoy, Türkiye'de büyük firmalar dışında 40 yılını tamamlamış ve yüksek teknolojiye kendini adamış bir şirket olmadığını söyledi. Dinçsoy, "Biz özellikle Ege bölgesinde her sene 2'ye 3'e katlanarak ilerliyoruz. Bu tamamen sizler sayesindedir. Hep birlikte Atatürk'ün sözünü ettiği muasır medeniyetler seviyesine gelmek için çaba sarf ediyoruz. İşimizi seviyoruz, gereğini yapıyoruz ve katkıda bulunuyoruz. Bu gece belki hepinizden çok bana mürüvvet. Burası 40 sene önce bir çamur sahası olan bir bölgeydi. Elektral, bu çamur sahasının içerisinde kurulan ilk firmaydı. Buranın temelini biz attık. Yol yoktu tamamen uydudan alınan görüntülerle Belediyeye tespit yaptırdık. Sonradan ortaya çıktı ki bütün organize sanayi kayık yerleşmiş." diye konuştu.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Elektral A.Ş. olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Sayıl Dinçsoy sözlerini şöyle sürdürdü, "Bu gece bütün Elektral ailesi olarak eğlenmek bizim hakkımız. Bu geceyi düzenleyen arkadaşlara da teşekkür ediyorum onlar da oldukça fazla yoruldular. Charlie Chaplin, "Bu dünyada hiçbir şey kalıcı değil, hatta sorunlarımız bile kalıcı değil. Yağmurda yürümeyi severim çünkü gözyaşlarım fark edilmez. Hayatta en çok boşa harcanan gün gülmediğiniz gündür." şeklindeki üç dokunaklı cümle ile bize kendisini hatırlatıyor. Bu gece güleceğiz ve hep gülmeye de devam edeceğiz. Nice senelere."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elektral A.Ş. 40'ıncı Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement