Eleşkirt'te "Masallarla Büyüyoruz" Projesi - Son Dakika
Yerel

Eleşkirt'te "Masallarla Büyüyoruz" Projesi

Eleşkirt\'te "Masallarla Büyüyoruz" Projesi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu "Masallarla Büyüyoruz" projesinin ilk etabı Eleşkirt ilçesinde yapıldı.

13.05.2013 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu "Masallarla Büyüyoruz" projesinin ilk etabı Eleşkirt ilçesinde yapıldı.

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Spor Salonunda "Masallarla Büyüyoruz" projesi öğretmen, öğrenci ve öğrenci velilerden büyük beğeni topladı. Projeye, Eleşkirt ilçe merkezi ile üç belde ve 18 ilk okulun 1-2-3 ve 4. sınıflarından birer öğrenci katıldı. İlçe merkezindeki yarışmaya katılmayı hak eden 18 öğrenci, birinci olmak için yarışırken, masalların sadece sözlü bir anlatımla ifade etmek olmadığını, beden dili ve duygu katmanın ne kadar önemli olduğunu tüm izleyicilere gösterdiler.

"Masallarla Büyüyoruz "projesini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erol Bayram, Suat Yılmaz başta olmak üzere 18 ilköğretim okulu müdürü projede rol alan öğrenci velileri büyük bir heyecanla izlediler. Yarışma sonunda ilk üçe giren öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğünce ödülleri verilecek. 1. olan öğrenci ise Eleşkirt ilçesini Ağrı il merkezinde temsil edecek. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eleşkirt'te 'Masallarla Büyüyoruz' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement