Eleşkirt'te Okul Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Eğitim

Eleşkirt'te Okul Güvenliği Toplantısı

Eleşkirt\'te Okul Güvenliği Toplantısı

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde, İlçe Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı başkanlığında "Okul Güvenlik Toplantısı" yapıldı.

14.09.2018 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde, İlçe Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı başkanlığında "Okul Güvenlik Toplantısı" yapıldı.

Eleşkirt Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, Kaymakam Sarı, güvenlik birimi amirleri ve ilçe merkez ve köy okullarında görev yapan okul müdürleri ile bir araya geldi.

Kaymakam Sarı, toplantıda yaptığı konuşmada, 2017-2018 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaları anlatarak, "2018-2019 eğitim öğretim yılında hep birlikte yapılan çalışmaların üzerine eklemeler yaparak öğrencileri eğitim, sanat, müzik, spor gibi sosyal alanlarda doğru yönlendirme yapılması gerekiyor. Öğrencilerin topluma faydalı ve ahlaklı bireyler olmaları için çalışmalar yapılması gerekiyor." dedi.

Toplantı, yeni eğitim yılında kurumlarca yapılan çalışmalar ve yeni eğitim öğretim yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verilmesiyle son buldu.

Toplantıya, İlçe Emniyet Amiri Recep Kartal, Jandarma Komutanı Binbaşı Destan Saatçılar, İlçe Sağlık Müdürü Ahu Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sebahattin Güzel katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Eleşkirt'te Okul Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Öğrenciler Perre Antik Kent'teki Kazı Çalışmalarına Katıldı
    13:34 Adıyaman'da Öğrenciler Perre Antik Kent'teki Kazı Çalışmalarına Katıldı

    Adıyaman'da bulunan 16 ilk ve ortaöğretim okulu öğrencileri, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Perre Antik Kent'te gerçekleştirilen kazı çalışmalarına katıldı. Öğrenciler, arkeologlarla birlikte kazı yapmanın keyfini yaşadıklarını ifade etti.

  • 26. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği Başlıyor
    13:34 26. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği Başlıyor

    İzmir'de düzenlenecek olan 26. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği, halk dansları gösterileri, müzikaller ve konserlerle çocuklara keyifli saatler yaşatacak. Şenliğin finalinde ise Yeni Türkü sahne alacak. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, tüm yurttaşları bayram coşkusuna ortak olmaya davet ediyor.

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilişim Akademisi Projesini Hayata Geçiriyor
    13:12 Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilişim Akademisi Projesini Hayata Geçiriyor

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, başarılı gençler için Bilişim Akademisi Projesini hayata geçireceklerini duyurdu. Proje kapsamında gençler sınavla seçilecek ve 2 yıl sürecek eğitimlerde robotik kodlama, yazılım teknolojileri, yapay zeka gibi alanlarda ücretsiz teknoloji eğitimi alacaklar. Akademiden mezun olmak için bilim yarışmalarına ve TEKNOFEST'e katılım zorunlu olacak.

  • Fen Bilgisi Öğretmeni, Osmaniye'deki Kuş Cennetinde 195 Farklı Türü Fotoğrafladı
    12:10 Fen Bilgisi Öğretmeni, Osmaniye'deki Kuş Cennetinde 195 Farklı Türü Fotoğrafladı

    Fen bilgisi öğretmeni Halil İbrahim Alagöz, görev yaptığı kentlerde kuş türlerini fotoğraflayarak yüksek lisans tezini tamamladı. Osmaniye'deki Kastabala Kuş Cenneti'nde 195 farklı türün fotoğraflarını çeken Alagöz, kuş fotoğrafçılığını hobi olarak başladığı Kahramanmaraş'tan Muş'a ve son olarak Osmaniye'ye taşıdı. Tez çalışması için Kastabala Sulak Alanı'ndaki kuş türlerini belirleyen Alagöz, 1,5 yılda 195 kuş türünün fotoğrafını çekti. Alagöz, kuşların tanınması ve korunması için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

  • Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor
    11:09 Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor

    ChatGPT gibi sohbet botlarının hayatımıza girmesiyle öğrencilerin ödevlerini yapay zekaya yaptırma alışkanlığı da artıyor. Turnitin'in raporuna göre, öğrencilerin projelerinin büyük bir kısmı yapay zeka tarafından oluşturuluyor. Yapay zekalı metinlerin tespit edildiği ödevlerin sayısı her geçen ay artıyor ve öğrencilerin yapay zeka kullanma alışkanlığı değişiyor.

  • Bedensel Engelli Öğrenciye Çalışma Masası ve Bilgisayar Hediye Edildi
    11:06 Bedensel Engelli Öğrenciye Çalışma Masası ve Bilgisayar Hediye Edildi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde bedensel engeli nedeniyle okula gidemeyen 9. sınıf öğrencisi Enes Karpak'ın çalışma masası ve bilgisayar isteğini, gençlik merkezi görevlileri ve gönüllüler gerçekleştirdi. Öğretmenin talebini karşılıksız bırakmayan merkez görevlileri, Köy Okulları Projesi gönüllülerinin de desteğiyle bir hayırseverden çalışma masası, kitaplık ve dizüstü bilgisayar temin etti. Kilometrelerce yol katederek ailenin yaşadığı eve giden gençler, Karpak'ı başka bir odaya aldıktan sonra masa ve kitaplığını kurdu. Çalışma masası ve bilgisayara kavuşan 9. sınıf öğrencisi Karpak, gençlerin kendisi için getirdiği pastayı kesti.

  • Kazancı Holding ve Aksa Grup Şirketleri, İlköğretim Öğrencilerine Enerji Eğitimi Veriyor
    10:37 Kazancı Holding ve Aksa Grup Şirketleri, İlköğretim Öğrencilerine Enerji Eğitimi Veriyor

    Kazancı Holding ve Aksa Grup Şirketleri çalışanları tarafından yürütülen 'Enerjimiz Yarınlara' projesi, 5. yılında ilköğretim öğrencilerine enerji hakkında bilgi veriyor. Proje kapsamında gönüllü ekipler tarafından enerji eğitimi verilirken, çocuklara Aksa'nın faaliyet alanları ve enerji hakkında kapsamlı bilgiler aktarılıyor. Eğitimlerde enerji kaynakları, tasarruf yöntemleri, enerji verimliliği gibi konular işlenirken, öğrencilere eğitici ve eğlendirici matematik oyunları sunuluyor. Proje, Türkiye'nin dört bir yanındaki ilköğretim okullarında devam edecek.


Advertisement