Elibol: "Bu Savaşı Başarı ile Atlatacağız" - Son Dakika
Politika

Elibol: "Bu Savaşı Başarı ile Atlatacağız"

Elibol: "Bu Savaşı Başarı ile Atlatacağız"

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Türkiye’nin 7 Haziran seçimlerini kazasız belasız atlatması durumunda gücüne güç katacağını, çözüm sürecinin başarıya ulaşacağını, paralel devlet yapılanmalarına karşı verilen mücadelenin başarıya ulaşacağını söyledi.

09.05.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Türkiye'nin 7 Haziran seçimlerini kazasız belasız atlatması durumunda gücüne güç katacağını, çözüm sürecinin başarıya ulaşacağını, paralel devlet yapılanmalarına karşı verilen mücadelenin başarıya ulaşacağını söyledi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde Kalecik ilçesinde Belediye Başkanı Filiz Ulusoy ile birlikte esnafları ziyaret eden Milletvekili Adayı Nuri Elibol, ilçenin köylerini de gezerek çiftçilerin sorunlarını dinledi, düğün yapan vatandaşların mutlu günlerine ortak oldu.

7 Haziran seçimlerinin kritik bir viraj olduğunu kaydeden Nuri Elibol, bu sürecin başarı ile sonuçlanması durumunda Türkiye'nin gücüne güç katacağını kaydetti. AK Parti İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya gelen Elibol, Türkiye'nin 2023 vizyonunu gerçekleştirememesi için önünde hiçbir sebep olmadığını belirterek, "13 yıldır yapamadık, şimdi yapacağız. Çünkü 2010 yılına kadar biz iktidardık ama muktedir olamamıştık. Ancak 3-4 yıldır vesayeti bitirebildik. Şimdi de paralel yapı diye bir vesayet çıktı karşımıza, onlarla mücadele ediyoruz. İçeride ve dışarıda, bir sürü derin yapı ile çetelerle, KCK ve paralel devlet yapılanmaları ile uğraşıyoruz. Bu savaşı başarı ile atlatacağız. Bu virajı kazasız belasız atlatabilirsek bizim yeni bir anayasamız olacak, Türkiye'nin artık kokuşmuş olan idari sisteminden başkanlık sistemine geçeceğiz, paralel yapı ile mücadelemizi başarı ile sonuçlandıracağız. 2,5 yıldır gelmeyen şehit cenazelerinin bir daha ebedi olarak gelmemesi için sonuç alacağız" açıklamasında bulundu.

AK Parti Kadın Teşkilatlarının çok önemli çalışmalar yaptıklarını belirten ve AK Parti'nin dinamosunun kadınlar olduğunu söyleyen Elibol, "AK Partili kadınlarımızı tebrik ediyorum. Çok önemli hizmet veriyorlar" diye konuştu. CHP'li belediyelerin döküldüğünü belirten ve "CHP'nin ayak bastığı yer kuruyor" açıklamasında bulunan Elibol, CHP'li belediyelerin kötü yönetimleri nedeniyle izlerinin silinmesinin zor olduğunu söyledi. Elibol, "CHP kaybetmişlik duygusu ile her şeyi yapacaktır. Bizim başarılı olmamız sadece Türkiye için değil. İslam dünyası için gerekli" diye konuştu.

Merkezi yönetim olarak Kalecik ilçesine özel bir önem verilmesi gerekliliğinin altını çizen Elibol, "Buraya 20 yıllık CHP izlerinin silinmesi için ciddi hizmet vermemiz gerekiyor" dedi. Muhalefet liderlerinin her seçimde oy kaybetmelerine rağmen koltuklarını bırakmadıklarını ifade eden Elibol, "Kendi genel başkanını paralel yapının da yardımı ile kaset operasyonu ile devirdi. Kendi yol arkadaşına tuzak kuran adama Allah iktidar nasip eder mi? Üç seçimdir başarısız, hatta bu seçimde iktidar hedefi koyamıyor, koalisyon hedefi koyuyor. AK Parti bu memleketin bekası ve geleceği açısından bu nedenle çok önemli" şeklinde konuştu.

Elibol; Kalecik ilçesinde Hasayaz, Yılanlı, Kozayağı köylerinde düğünlere katılarak evlenecek gençlere mutluluklar diledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elibol: 'Bu Savaşı Başarı ile Atlatacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement