Elidor Uzmanı Jamal Hammadi Medcezir'de Rol Alacak - Son Dakika
Güncel

Elidor Uzmanı Jamal Hammadi Medcezir'de Rol Alacak

Elidor Uzmanı Jamal Hammadi Medcezir\'de Rol Alacak

Hollywood starlarının saçlarını emanet ettiği dünyaca ünlü Elidor ışıltılı saç uzmanı Jamal Hammadi Türkiye'ye geliyor.

09.04.2014 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollywood starlarının saçlarını emanet ettiği dünyaca ünlü Elidor ışıltılı saç uzmanı Jamal Hammadi Türkiye'ye geliyor. Elidor'un Medcezir dizisiyle yaptığı işbirliği kapsamında diziye konuk oyuncu olarak katılan Jamal Hammadi, dizi film oyuncusu olarak kamera karşısına ilk kez Türkiye'de geçiyor.

Elidor ışıltılı saç uzmanı Jamal Hammadi, yıllardır Hollywood'un film yıldızlarının saçlarındaki ışıltının da yaratıcısı olarak tanınıyor. Elidor aracılığıyla Türkiye'ye gelen ve Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncuları ile birlikte Elidor'un tanıtım filmlerinde rol alan Hammadi, bu yıl da Serenay Sarıkaya ile birlikte yine Elidor reklam filminde oynadı. Reklam filmlerindeki performansıyla Türk izleyicisinin sempatisini kazanan Hammadi, bu sefer bir dizi filmde, üstelik son dönemlerin en çok reyting alan dizisi Medcezir'de konuk oyuncu olarak rol alacak.

Tanıtım filmleri dışında ilk kez bir dizi filmde oyuncu olarak yer alacak olan Hammadi, Elidor markasının işbirliğinde bulunduğu Medcezir dizisinde farklı bir karakteri değil, tasarımcı yönüyle aslında yine kendisini canlandıracak. Elidor için hazırlanan Medcezir entegrasyonu kapsamında gerçekleştirilen bu çalışma, markanın iletişim faaliyetlerindeki yenilikçi yaklaşımlarından biri olma özelliğini taşıyor. Jamal Hammadi'nin konuk oyuncu olduğu sahnelerin yer aldığı bölüm 11 Nisan 2014 tarihinde ekranlara gelecek

2009 yılında Elidor'un yeni ürünlerini markayla birlikte geliştirmek üzere dünyaca ünlü 8 saç uzmanından biri olarak seçilen Jamal, Linda Evangelista, Eva Mendes, Drew Barrymore ve Maggie Gyllenhaal gibi saçlarında parlaklık isteyen birçok Hollywood starına saç uzmanlığı yapıyor. Jamal, defilelerde ve kırmızı halıda ise Chanel, Christian Dior, Jean Paul Gaultier ve John Galliano gibi ünlü moda evleriyle çalışıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elidor Uzmanı Jamal Hammadi Medcezir'de Rol Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement