Elif, 'Hayalim'deki Türkiye'yi Çizdi - Son Dakika
Yerel

Elif, 'Hayalim'deki Türkiye'yi Çizdi

Elif, \'Hayalim\'deki Türkiye\'yi Çizdi

Milli Egemenlik İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Elif Balcı’nın Resim Yarışması’nda elde ettiği Türkiye Birinciliği başta ailesi olmak üzere Milli Eğitim camiasını gururlandırdı.

28.03.2015 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Egemenlik İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Elif Balcı'nın Resim Yarışması'nda elde ettiği Türkiye Birinciliği başta ailesi olmak üzere Milli Eğitim camiasını gururlandırdı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan ödülünü alan minik öğrencinin başarısı Tavşanlı'da takdirle karşılandı

Tavşanlı Milli Egemenlik İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Elif Balcı, "Hayalimdeki Türkiye" konulu resim yarışmasındaki başarısıyla ailesini mutlu etti. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın elinden ödülünü alan öğrenci Tavşanlı Milli Eğitim Camiasını da onurlandırdı. Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın öğrenciler, aileleri ve öğretmenleriyle bir araya geldiği "Hayalimdeki Türkiye" konulu resim ve afiş yarışması ödül töreni MEB Tevfik İleri Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Çözüm Yayınları'nın düzenlediği yarışmanın ödül töreninde yaptığı konuşmada Avcı, sanatta yarışmanın zor bir iş olduğunu vurgulayarak, projeye destek verenlere ve yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür etti.

Yarışma konusunun da çok güzel olduğunu ifade eden Bakan Avcı, "Proje, belki sözlerle ifade edilemeyecek pek çok güzel şeyi, hayali, çocukların gözünden görme fırsatı veriyor" dedi.

Konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yarışmada ilkokul düzeyinde ödül alan Elif Balcı'ya ödülünü takdim etti.

Tavşanlı Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kırkaş, Elif'in başarısıyla büyük bir sevinç yaşadıklarını söyleyerek Türkiye çapında yapılan bir yarışmada 1. olmanın çok büyük anlam ifade ettiğini söyleyerek, "Elif Balcı isimli öğrencimizin başarısı Kütahya ve Tavşanlı eğitim camiasında takdirle karşılanmıştır. Yeteneğe dayalı böylesi anlamlı bir yarışmada elde edilen başarı öğrencimizin ailesi, sınıf arkadaşları, öğretmenleri ve ilçe halkını gururlandırmıştır. Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'dan da övgü dolu sözler işittik. Buda öğretmen arkadaşlarımızı sevindirmiştir. Öğrencimize bundan sonra ki eğitim hayatında da başarılar diliyorum" dedi. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elif, 'Hayalim'deki Türkiye'yi Çizdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement