Elif Şafak'a Mükemmellik Ödülü - Son Dakika
Güncel

Elif Şafak'a Mükemmellik Ödülü

Elif Şafak\'a Mükemmellik Ödülü

Her yıl topluma pozitif katkı sağlayan hayırseverlerin onurlandırıldığı 4. Global Thinkers Forum Mükemmellik Ödülleri geçtiğimiz günlerde Londra'daki Institiute of Directors Pall Mall'da sahiplerini buldu.

21.12.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl, hayırseverlik ve pozitif değişim temasıyla verilen GTF Mükemmellik Ödülleri'nin sahiplerinden biri ünlü yazar Elif Şafak oldu.

Cinsiyet eşitliğinde farkındalık yaratmak için gösterdiği çalışmaları takdir edilen Şafak ödülünü, Türkiye'de İngiliz Ticaret Odası- BCCT Başkanı Chris Gaunt'un elinden aldı. Geceye eşi Gülten Süzer Gaunt ile katılan Chris Gaunt, toplumda pozitif değişim için cinsiyet eşitliğine verilen desteğin önemine dikkat çekti.

Gecede Elif Şafak'ın yanı sıra, toplumda yarattığı değişimlerden ötürü Uluslararası Kızıl Haç Örgütü, hayırseverlik alanında gösterdiği üstün başarılar için HRH Princess Lamia bint Majed AlSaud, kırsal kesimlerde anne ve çocuk ölümleri üzerine yaptıkları çalışmalar için One Heart World Wide kurucusu ve başkanı Arlene Samen ile barış ve işbirliği alanında gösterdiği çabalardan dolayı Rt. Hon. The Lord Alderdice da ödül aldılar.

GFT kurucu CEO'su, bir dönem CNN ve Al Jazeera televizyonlarında görev yapmış gazeteci olan Elizabeth Filippouli, törendeki konuşmasında "Etik değerleri geliştirip saygın liderler yaratarak, toplumda kadınların ve gençlerin yerini güçlendirmemiz gerekiyor." dedi.

Global Thinkers Forum - GTF, düşünce liderlerinin hesap verilebilir liderlik, kadınların yetkilendirilmesi ve gençlik gelişimiyle ilgili görüş ve fikirlerin paylaşıldığı bir düşünce platformdur. GFT her yıl hayırseverlik boyutuyla toplumda değişimi destekleyen rol modellerini Mükemmellik Ödülü ile onurlandırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elif Şafak'a Mükemmellik Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement