Eliz Sakuçoğlu: "Mert Bana İyi Geldi" - Son Dakika
Magazin

Eliz Sakuçoğlu: "Mert Bana İyi Geldi"

Eliz Sakuçoğlu: "Mert Bana İyi Geldi"

Popçu Murat Boz'un eski sevgilisi stilist Eliz Sakuçoğlu geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde oyuncu Ekin Mert Daymaz ile aşka yelken açmıştı. Sakuçoğlu geçtiğimiz gün ilişkisiyle ilgili açıklama yaptı.

11.10.2018 09:54  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Ekin Mert Daymaz ile birlikte olan, 'un eski sevgilisi stilist Eliz Sakuçoğlu, önceki gün Etiler'de bulunan bir parfümeriden çıkarken görüntülendi.

"MUTLU OLMAK İÇİN KARŞI CİNSE İHTİYAÇ DUYMUYORUM AMA.."

Ayaküstü gazetecilerle konuşan güzel stilist, kendisinden 7 yaş küçük yeni aşkıyla alakalı; "Hayatımda her şey çok güzel… Çok mutluyum. Aslında her zaman mutluyum. Bunun için karşı cinse ihtiyaç duymuyorum ama Mert iyi geldi. İyi gelmese devam etmem" şeklinde konuştu. Aynı zamanda yakışıklı oyuncuyu kıskanıp kıskanmadığı sorulduğunda ise; "Yorumsuzum bu konuda" cevabını verdi.

Eliz Sakuçoğlu:

"NE İSTİYORSAK YİYEBİLİRİZ"

Her zaman fit görünümüyle dikkat çeken Sakuçoğlu, aslında kilo yapacak şeylerle beslendiğini de şöyle anlattı; "Kaslı olayım diye çabalamıyorum tam tersi yemek yiyorum. Büyük kavanoz çikolatalı fındık kremasını iki günde bitiren birisiyim. Fast food çok yiyorum. Ama onları yemek için spor yapıyorum. Hayata bir kez geldik canımız ne istiyorsa yiyebiliriz" Dedi.

Eliz Sakuçoğlu:

"HAK ETMEDİĞİM ŞEYLER YAŞADIM"

Geçtiğimiz aylarda kötü günler geçirip sosyal medyaya dahi küsen Sakuçoğlu; "Bu bir süreç, hepimiz bir sınavdan geçiyoruz. Hak etmediğim bazı şeyler yaşadım. Hepsi bir tecrübe oldu. Çok üzülmedim. Bundan sonra yoluma o dersleri cebime koyarak yol alıyorum. Geçenlerde bir fotoğraf ekledim hatta…" ifadeleriyle sosyal medyaya geri döndüğünü açıkladı.

Eliz Sakuçoğlu:

Son Dakika Magazin Eliz Sakuçoğlu: 'Mert Bana İyi Geldi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement