Eliz Sakuçoğlu Yasak Dinlemedi, Şelaleyi Görmek İçin Canını Tehlikeye Attı - Son Dakika
Magazin

Eliz Sakuçoğlu Yasak Dinlemedi, Şelaleyi Görmek İçin Canını Tehlikeye Attı

Murat Boz'un eski sevgilisi ünlü modacı Eliz Sakuçoğlu, cesaretini konuşturdu. ABD'deki Havasu Şelale'sini görebilmek için canını tehlikeye atmaktan çekinmedi.

29.05.2017 14:30  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stilinin yanı sıra sosyal yaşantısıyla da kendine has tarzını gözler önüne seren Eliz Sakuçoğlu, bu kez hem farkını hem de cesaretini konuşturdu. Bu yaz Beran Benan'le nikâh masasına oturacak olan güzel stil danışmanı, kız arkadaşlarıyla birlikte gittiği ABD'de benzersiz bir yolculuğa çıktı.

GİTTİĞİ KANYONDA MAHSUR KALIP ÖLEN KİŞİLER VARMIŞ

Arizona'daki Büyük Kanyon'da macera dolu bir gezintiye start veren stil danışmanı, Havasu Şelaleri'ni görebilmek için canını tehlikeye attı. Öyle ki; Havasupai Kabilesi'nden özel izin alınarak gidilebilen şelaleye ulaşım 42 kilometrelik yürüyüşle gerçekleştirildiğinden ve pek çok kişi dönüş yolunda kanyonda mahsur kalıp öldüğünden günübirlik geziler yasaklanmış durumda.


21 KİLOMETRE TEHLİKELİ YÜRÜYÜŞ YAPTI

Buna rağmen gözünü karartıp arkadaşlarıyla yola çıkan Sakuçoğlu, 21 kilometrelik tehlikeli yürüyüş sonrası amacına ulaştı. Cennet gibi bir manzarayla karşılaşan Eliz Sakuçoğlu, yorgunluğunu ise kendisini şelalenin buz gibi sularına bırakarak attı.


BU YAZ DA PARAŞÜTLE ATLAMAYI DÜŞÜNÜYOR

Havasu Şelaleri'ne at üstünde veya 21 kilometrelik zorlayıcı bir yürüyüş sonucunda ulaşılabiliyor. Şelaleye giriş izni 800 yıldır bölgede yaşayan Havasupai Kabilesi'nden alınıyor. Sakuçoğlu, kendisi gibi spora ve maceraya düşkün aşkıyla bu yaz Dubai'ye gidip uçaktan paraşütle atlamayı planlıyor.




Eliz Sakuçoğlu Yasak Dinlemedi, Şelaleyi Görmek İçin Canını Tehlikeye Attı

Son Dakika Magazin Eliz Sakuçoğlu Yasak Dinlemedi, Şelaleyi Görmek İçin Canını Tehlikeye Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement