Eljif Elmas, Napoli'den yıllık 1 milyon euro kazanacak - Son Dakika
Spor

Eljif Elmas, Napoli'den yıllık 1 milyon euro kazanacak

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olmasına kesin gözüyle bakılan Eljif Elmas'ın yıllık ücreti ortaya çıktı. Yetenekli futbolcu, İtalyan temsilciden yıllık 1 milyon euro ücret alacak.

11.07.2019 10:41  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekibi Napoli; Eljif Elmas için bonuslarla birlikte Fenerbahçe'nin istediği yaklaşık 20 milyon euroyu gözden çıkardı.

19 yaşındaki yıldızın sözleşmesiyle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. 5 yıllık imza atacak Eljif, her sene için 1 milyon euro kazanacak. Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, genç yıldızı Eljif Elmas'la vedalaşmak için gün sayıyor. Sarı-lacivertli yönetim İtalyan ekibi Napoli'nin bonuslarla 20 milyon euroyu bulacak teklifine 'Evet' demişti.

Bu haber ve 19 yaşındaki yıldızla ilgili diğer tüm detaylar İtalyan basınında manşetlerdeydi. İşte yeni sezonda Serie A'da boy gösterecek oyuncu ile ilgili yapılan yorumlar:

BEN BİR ŞEY BİLMİYORUM!

Napoli'ye imza atması beklenen Eljif Elmas dün Türkiye'ye geldi. Makedonya'nın başkenti Üsküp'ten kalkan uçakla İstanbul'a ulaşan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, burada yaptığı kısa açıklamada, "Transferle ilgili bir şey bilmiyorum. Kampa katılacağım" demekle yetindi.

F.BAHÇE DOĞRU MEVKİYİ BULAMADI!

Il Mattino; Elif Elmas için Napoli'nin F. Bahçe'ye 15 milyon euro ödemesi ancak Marko Rog'un beklenen satışıyla gerçekleşecek derken, oyuncu ile yapılacak sözleşmenin 5 yıllık olacağına vurgu yaptı.

Il Sussidiario; haberinde Eljif'in Napoli'den 1 milyon euro kazanacağına dikkat çekti. Gazetenin Türk futbolu uzmanı Bruno Bottaro, "Her şeyden önce yetenekli bir oyuncu ve yeni bir yıldız adayı değil. Fenerbahçe'ye gitmeden önce Avrupa'nın en iyi takımlarının radarındaydı" yorumunu yaptı.

Eljif Elmas, Napoli\'den yıllık 1 milyon euro kazanacak

Son Dakika Spor Eljif Elmas, Napoli'den yıllık 1 milyon euro kazanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TUNÇ06: AYKUTU BEYENMEYENLER BAKIN AYKUTUN TRANSFERLERİNDEN NASIL PARA KAZANIYOR BAKIN GÖRÜN....BU YÖNETİM PARALARI ÇÖPE ATTI GEÇEN SENE BAKALIM BU SENE NE OLCAK...AZİZ GELMEDEN YADA ONUN GİBİ BİRİ GELMEDEN TAKIMDÜZELMEZ.ADAM YUMRUGUNU GÖSTERİYOR SENEYE DE BAŞKA BİR ŞEY GÖSTERİR ŞAMPİYONLUĞU KAPAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..FB DE SEYREDER BUNU.. 3 2 Yanıtla Angut Godoman: Aykut Eljifin oynamak için 2 seneye ihtiyacı var demişti. Bu, sene Cocu oynamasa gençliği sürünecekti 3 0 furkan: ersun haftalar önce şampiyon etti takımı. o yılldan beri bidaha fener şampiyonluk alamadı sen aykutla devam et 0 1 1984: Aykutla alakası yok Aziz yıldırım başarısı 0 0

Advertisement