Ellerinde Bıçaklarla Kahvehane Bastılar: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ellerinde Bıçaklarla Kahvehane Bastılar: 5 Yaralı

Ellerinde Bıçaklarla Kahvehane Bastılar: 5 Yaralı

Konya'da bir kahvehanede çıkan tartışma sonrası 5 kişi mekanı bastı. Çıkan kavgada 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

10.05.2014 10:38  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da bir kahvehaneye gelen 3 kişi iddaya göre aile salonuna oturdukları için işyeri çalışanları tarafından erkekler için ayrılan bölüme oturmaları konusunda uyarıldı. Yapılan uygulamaya sinirlenen grup, işyeri çalışanlarını 'Sizinle birazdan görüşürüz' diye tehdit ederek kahvehaneden ayrıldı. Kısa süre sonra yanlarına 2 arkadaşlarını alan 3 kişi ellerinde bıçaklarla tekrar işyerine gelerek çalışanlara saldırdı. Kavgada 2 kişi bıçakla, 3 kişi de aldıkları darbeler sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

AİLE SALONUNDAN ÇIKMAK İSTEMEDİLER

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Belh Caddesi girişinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre 29 yaşındaki C.A.K., 20 yaşındaki Ş.Y. ve 19 yaşındaki Ş.Ç. kahvehaneye gelerek grup halinde gelen kadın ve erkekler için ayrılan salona oturdu. İşyeri çalışanları 3 arkadaşa oturdukları bölümde aileler ve çiftler için ayrıldığını belirterek kalkmalarını ve sadece erkekler için ayrılan bölüme oturmalarını söyledi. Bir süre çalışanlarla tartışan şüpheliler 'Sizinle birazdan görüşürüz' diye tehditler savurup kahvehaneden ayrıldı.

POLİS 5 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Kısa süre sonra yanlarına iki arkadaşını daha alan şüpheliler ellerinde bıçaklarla kahvehaneye gelerek çalışanlara saldırdı. Büyük paniğin yaşandığı kahvehanede çıkan bıçaklı kavgada işyeri sahibi Sertan Sertçakan sağ kolundan, işyeri çalışanlarından Metin Cengiz sağ bacağından, saldırganlardan M.A.K. ile 2 arkadaşı ise aldıkları darbeler sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polisi olaya karışan 5 kişiyi göz altına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ellerinde Bıçaklarla Kahvehane Bastılar: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement