Gupse Özay'ın yazdığı Eltilerin Savaşı filmi rekorla başladı - Son Dakika
Magazin

Gupse Özay'ın yazdığı Eltilerin Savaşı filmi rekorla başladı

Başrollerini Gupse Özay ve Merve Dizdar'ın paylaştığı, "Eltilerin Savaşı" ilk üç gününde 586 bin 946 kişi tarafından izlendi. Özay'ın başrolde oynadığı filmler arasında en iyi hafta sonu rakamını ulaşan film rekor kırmış oldu.

04.02.2020 15:04  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolünü paylaştığı, yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın üstlendiği "Eltilerin Savaşı" ilk üç gününde 586 bin 946 kişi tarafından izlendi. 2020'nin en iyi açılışını yapan "Eltilerin Savaşı", bu rakamla Gupse Özay'ın başrolde oynadığı filmler arasında da en iyi hafta sonu rakamı rekorunu da kırmış oldu.

"GÜLMEYİ ÇOK ÖZLEMİŞİZ"

Gupse Özay filmin gördüğü ilgiden duyduğu mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: "İlk üç gün gişemiz bizi çok mutlu etti. Hele hele izleyen herkesin güzel yorumları ve filmden mutlu çıkması çok daha mutlu etti. Gülmeyi çok özlemişiz. Kocaman bir ailenin salonda oturup çay içtiğini düşünün. Biri şaka yapar ve bütün aile aynı anda kahkaha atmaya başlar. İşte bunun sinema salonlarında yaşandığını görmek harika."

Gupse Özay'ın yazdığı Eltilerin Savaşı filmi rekorla başladı
Gupse Özay'ın yazdığı Eltilerin Savaşı filmi rekorla başladı
Gupse Özay'ın yazdığı Eltilerin Savaşı filmi rekorla başladı
Gupse Özay\'ın yazdığı Eltilerin Savaşı filmi rekorla başladı
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Gupse Özay'ın yazdığı Eltilerin Savaşı filmi rekorla başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Harbi abi: Filmi izledim gerçekten eğlenceli ve hoşça vakit geçirmek için seyredilir.Yerli film sektörü emin adımlarla ilerliyor.Mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız. 1 1 Yanıtla Izlemedim: Ama kesin saçmadır.deliha haric diger filmleri sıfırdı 1 1
  • İzlenen kısımdan: Fragmanları izledim malum Filmden en iyi bölümlerden oluşturuldugunu düşünürsek meraktan gidilen filmdir kemal sunal filmlerinin tekrarıda aynı tadı verir 1 1 Yanıtla

Advertisement