Elvan: "Bu Aziz Millet Tarih Boyunca Hiçbir Güç Karşısında Eğilmedi" - Son Dakika
Politika

Elvan: "Bu Aziz Millet Tarih Boyunca Hiçbir Güç Karşısında Eğilmedi"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Birtakım manipülasyonlarla bu milleti diz çöktürebileceklerini düşünenler avuçlarını yalayacaklar.

08.09.2018 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Birtakım manipülasyonlarla bu milleti diz çöktürebileceklerini düşünenler avuçlarını yalayacaklar. Cumhurbaşkanımızın kararlılığı, hükumetimizin dirayeti ve milletimizin gücüyle bu oyunların da üstesinde gelmeyi başaracağız." dedi.

Elvan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Erdemli ilçesi Kayacı Mahallesi'ne yaptırılıp adının verildiği spor tesislerinin açılış törenindeki konuşmasında, spor tesislerinin gençlerin geleceği ve alanlarında Türkiye'yi temsil etme şansı bulabilmeleri açısından önemli bir işlevi yerine getirdiğini söyledi.

Gençlerin geleceği için yatırımlara devam edeceklerini aktaran Elvan, ülke sevdalısı olduklarını, millet için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Elvan, Türkiye'nin çok büyük badireler atlattığına işaret ederek, "Olmadık yöntemlerle üstümüze geldiler. Bu milleti, ülkemizi ve hükumetimizi yıkmak için denemedikleri yol kalmadı. Hepsini bu aziz milletimizin dik duruşuyla atlattık." dedi.

Türkiye'nin ekonomisine yönelik saldırılar düzenlendiğini belirten Elvan, şöyle devam etti:

"Birtakım manipülasyonlarla bu milleti diz çöktürebileceklerini düşünenler avuçlarını yalayacaklar. Cumhurbaşkanımızın kararlılığı, hükumetimizin dirayeti ve milletimizin gücüyle bu oyunların da üstesinde gelmeyi başaracağız. Türkiye'nin ucuz tehditlerle yıldırılamayacağını bütün dünya gördü, bundan sonra da görmeye devam edecek. Söz konusu vatan olduğunda bu milletin nasıl kenetlendiğini cümle alem görmüştür. Bizler milletiyle, devletiyle, hükumetiyle topyekun olarak dimdik ayaktayız. Kimsenin gücü bize diz çöktürmeye yetmeyecektir. Artık gel denildiğinde gelen, git denildiğinde giden bir Türkiye yok. Türkiye'nin kendi doğruları var. Milletimiz ne diyorsa biz onu yaptık. Bundan sonra da onu yapmaya devam edeceğiz. Birilerinin gücü, şuyu, huyu varmış... Hiç önemli değil. Bu aziz millet tarih boyunca hiçbir güç karşısında eğilmedi, bundan sonra da asla eğilmeyecektir."

Elvan, İstiklal Marşı'nın ilk kıtasını hatırlatarak, "Yörüklerin bacası tüttüğü müddetçe, bu aziz millette bu inanç, kudret ve iman olduğu sürece hiçbir zaman ezanımız susmayacak, bayrağımız inmeyecektir." diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Elvan ve beraberindekiler kurdele keserek tesisin açılışını yaptı.

Elvan daha sonra, 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvasının açılışı yapılan tesiste oynanan final müsabakasının başlama vuruşunu yaptı.

Açılış programına Mersin Valisi Ali İhsan Su, AK Parti Mersin milletvekilleri Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Lütfi Elvan, kentte programı kapsamında, önceki günlerde Akdeniz ilçesindeki evlerinin damında cesetleri bulunan 5 kişinin Gündoğdu Mahallesi'ndeki yakınlarını ziyaret ederek taziye dileğinde bulundu.

Elvan, geçirdiği beyin kanaması sonrası hastanede gördüğü tedavisi tamamlanan Fikri Bakırhan'ı da Şevket Sümer Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Toroslar ilçesi Çağdaşkent Mahallesi'nde kıraathanede vatandaşlarla buluşup sorun ve talepleri dinleyen Elvan, yakınlardaki bir parkta da mahalleliyle bir araya geldi.

Elvan: "Bu Aziz Millet Tarih Boyunca Hiçbir Güç Karşısında Eğilmedi"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Elvan: 'Bu Aziz Millet Tarih Boyunca Hiçbir Güç Karşısında Eğilmedi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement