Elvan: "Dört Bir Yandan Ülkemize Saldırıyorlar" - Son Dakika
Politika

Elvan: "Dört Bir Yandan Ülkemize Saldırıyorlar"

Elvan: "Dört Bir Yandan Ülkemize Saldırıyorlar"

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, "Ülkemizin gelişmesinden, kalkınmasından, büyümesinden rahatsız olanlar ’acaba Türkiye’yi kendi içine kapatabilir miyiz, Türkiye’yi istikrarsız bir devlet haline getirebilir miyiz’ diye çalışıyorlar” dedi.

16.10.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, "Ülkemizin gelişmesinden, kalkınmasından, büyümesinden rahatsız olanlar 'acaba Türkiye'yi kendi içine kapatabilir miyiz, Türkiye'yi istikrarsız bir devlet haline getirebilir miyiz' diye çalışıyorlar" dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Mersin milletvekili adayları Zeynep Gül Yılmaz ve Koral Parça'nın da katıldığı mitingde konuşan Elvan, "Sevgili kardeşlerim önemli bir süreçten geçiyoruz. Ülkemize saldırı had safhada, dört bir yandan ülkemize saldırıyorlar. Terör örgütlerini kullanıyorlar. Ülkemizin gelişmesinden, kalkınmasından, büyümesinden rahatsız olanlar 'acaba Türkiye'yi kendi içine kapatabilir miyiz, Türkiye'yi istikrarsız bir devlet haline getirebilir miyiz' diye çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

"Terörün yaşandığı bir ortamda maalesef muhalefet partilerinin bile terör konusunda destek vermediklerini görüyoruz" diyen Elvan şöyle devam etti:

"Ellerini taşın altına koymadıklarını görüyoruz. Ankara'da gerçekleşen ve bizi üzen terör hadisesinden sonra Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'na 'gelin bir araya gelelim bu terör konusunu konuşalım birlikte bir açıklama yapalım, bizim birlikteliğimizi görsünler' dedi. Kılıçdaroğlu geldi ama toplantı sonrası terör dışı ne kadar konu varsa basınla onları konuştu. Bahçeli 'elimi değil gövdemi taşın altına korum' diyordu ne elini ne de gövdesini taşın altına koydu."

Terörle mücadelenin süreceğini söyleyen Elvan, "Terörün kökünü kazıyacağız. Biz ne teröre ne de şiddete asla boyun eğmeyeceğiz. Ne siz eğeceksiniz ne de biz eğeceğiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Elvan: 'Dört Bir Yandan Ülkemize Saldırıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement