Elvanpazarcık'ta Kutlu Doğum Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Elvanpazarcık'ta Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Elvanpazarcık\'ta Kutlu Doğum Haftası Kutlandı

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Zonguldak merkeze bağlı Elvanpazarcık beldesinde düzenlenen yemekli buluşmada, Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

17.04.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Zonguldak merkeze bağlı Elvanpazarcık beldesinde düzenlenen yemekli buluşmada, Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Elvanpazarcık Belediye'sinin düzenlediği etkinliğe Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun'un yanı sıra AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak İl Müftüsü Nuh Korkmaz ve belde halkı katıldı. Öğle namazına müteakip okunan Kur'an-ı Kerim ve duaların ardından vatandaşlara yemek verildi.

Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun yaptığı açıklamada, "Peygamber Efendimiz'in dünyayı şereflendirdiği kutlu doğum haftasını idrak etmiş bulunmaktayız. Etkinliğimizde öğle namazından sonra Kur'an-ı Kerim, Mevlidi şerif ve hadisler okundu. Sayın İl Müftümüz Nuh Korkmaz'ın engin bilgilerinden yararlanıldı. Peygamber Efendimiz'in örnek hayatı hakkında konuklarımıza bilgiler verildi. Aynı zamanda vatandaşımızla beraber yemek yedik." dedi. Bu programı her yıl düzenlediklerini ifade eden Başkan Uzun, ayrıca beldede 7 mahallede Kur'an kursu bulunduğunu, ihtiyaç olan diğer mahallelerde de kurs açılması için Müftülük'ten söz aldıklarını belirtti. Uzun, bu konuda kendilerine destek veren Müftü Nuh Korkmaz'a teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elvanpazarcık'ta Kutlu Doğum Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement