Emanet Dizisinin Başrol Oyuncuları Kapıştı - Son Dakika
Magazin

Emanet Dizisinin Başrol Oyuncuları Kapıştı

Dizinin başrol oyuncuları Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz sette köpekleri yüzünden tartışınca ikili arasında gerginlik yaşandı. iki oyuncu bir süredir konuşmuyor.

01.11.2014 11:14  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dizi setlerindeki agresifliğiyle tanınan Mehmet Akif Alakurt, bu kez sete Alman kurdu cinsi köpeğini getirdi. Partneri Özlem Yılmaz da Terrier cinsi köpeğini getirince ikili köpekleri yüzünden tartışıp küstü.

SETTE KÖPEK KRİZİ ÇIKTI

'Emanet' dizisinin setinde başrol oyuncuları arasında köpek krizi çıktı. Dizide Üsteğmen Fırat karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt, çok sevdiği Alman kurdu köpeğini çekimlerin yapıldığı Kapadokya'ya getirdi. Sete köpeğiyle gelen bir başka isim ise dizinin diğer başrol oyuncusu Özlem Yılmaz oldu.

EKİP RAHATSIZ OLDU

Sette sürekli havlayan iki köpek, dizi ekibini rahatsız etti. Asıl kriz ise başrol oyuncuları arasında patlak verdi. Alakurt, rol arkadaşı Yılmaz'a Terrier cinsi köpeğinin iyi eğitilmediğini, kendi köpeğinin ise mükemmel bir eğitim aldığını söyleyince Yılmaz'ın tepkisini çekti. Tartışan iki oyuncu bir süredir konuşmuyor.

Emanet Dizisinin Başrol Oyuncuları Kapıştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Emanet Dizisinin Başrol Oyuncuları Kapıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BUSİ: ETKİLEMEZ KÖTÜ GİDİŞATI VELHASIL:) 4 0 Yanıtla

Advertisement