Emekli Aileye Beşinci Kez Hırsız Şoku - Son Dakika
3.Sayfa

Emekli Aileye Beşinci Kez Hırsız Şoku

Emekli aileye beşinci kez hırsız şokuKARAMAN - Karaman'da emekli bir ailenin evi son üç yılda beşinci kez hırsızlar tarafından soyuldu.

18.11.2018 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emekli aileye beşinci kez hırsız şoku

KARAMAN - Karaman'da emekli bir ailenin evi son üç yılda beşinci kez hırsızlar tarafından soyuldu.

Olay, akşam saat 22.30 sıralarında Çeltek Mahallesi 497 Sokak, No: 11'de bulunan 2 katlı müstakil evin birinci katında yaşandı. Alınan bilgiye göre, ikindi saatlerinde eşiyle birlikte çarşıya alış-verişe çıkan Mehmet Korkmaz, evlerine dönerek kapıyı açtıklarında adeta şok yaşadı. Evde tüm odaların karıştırıldığını gören aile durumu polise haber verdi. Eve gelen polis, yaptıkları incelemede, hırsız yada hırsızların eve, mutfak balkonunun penceresinden girdiğini tespit etti. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekibi çağrıldı. İnceme ekibi, pencere ve odalarda parmak izi çalışması yaptı.

"Hırsız, eşimin el emeğiyle kazandığı 30 euroyu almış"

Kendisi gibi eşi de engelli olan Mehmet Korkmaz, hırsızlardan ailece bıktıklarını söyleyerek, "Bununla birlikte beşince kez evime hırsız girdi. Bir iki kere teşebbüste kalarak bir şey alınmamıştı. Bu hırsızlığı kimin yaptığını da bilmiyoruz. Evin görüntüsünde herhalde bayağı zengin birisi mi oturuyor zannediliyor. Ben emekli gariban birisiyim. Hırsız, hanımın elişi yaparak biriktirdiği 30 euro para ile biraz da bozuk para almış. Emekli adamın evinde ne olacakta, götürülen bunlar. Cep telefonu, televizyon ve laptop duruyor. Sadece yükte hafif pahada ağır ne var onu aramışlar "dedi.

Polis, hırsızlığı gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Emekli Aileye Beşinci Kez Hırsız Şoku
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Emekli Aileye Beşinci Kez Hırsız Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı
    16:14 İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette çıkan yangın, 2 saat süren müdahale sonucunda kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterilirken, içeride bulunan çalışanlar zamanında tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ederken, polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın sonucunda market küle dönerken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Ekiplerin sahada çalışmaları devam ediyor.

  • Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı
    16:13 Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir bahçe içinde bulunan su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı. İneğin sahibi ise itfaiye erlerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama
    16:12 Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 44 adrese düzenlenen baskında 28 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 11 ruhsatsız tabanca, 478 fişek, 28 sentetik ecza hapı, 3 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği ve 52 av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 28 kişiden 7'si tutuklandı.

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.


Advertisement