Emekli Astsubay Evinde Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Emekli Astsubay Evinde Bıçaklanarak Öldürüldü

Emekli Astsubay Evinde Bıçaklanarak Öldürüldü

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yalnız yaşayan 46 yaşındaki emekli astsubay Hakan Alp, evinde ölü bulundu.

15.01.2014 18:23  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yalnız yaşayan 46 yaşındaki emekli astsubay Hakan Alp, evinde ölü bulundu. Vücudunda darbe ve bıçak yaraları bulunan Alp'in otomobili, cüzdanı, dizüstü bilgisayar ve cep telefonun da kayıp olduğu belirlendi.

Emekli astsbubay Hakan Alp'ten, iki gündür haber alamayan arkadaşları, merak edip, bugün saat 09.00 sıralarında Bitez Beldesi, Bergamut Caddesi'ndeki evine gitti. Zile basmalarına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine Alp'in Bodrumspor Kulübü Müdürü olan arkadaşı Birol Ahi, çilingir yardımıyla kapıyı açtırıp içeri girdiğinde, yatak odasında yerde kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Ahi'nin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, yalnız yaşayan Alp'in vücudunda darp, karın ve sırtında bıçak yaralarının bulunduğunu belirledi. Polisin evde yaptığı incelemede Alp'in cep telefonu, dizüstü bilgisayarı, cüzdanı ve otomobili bulunamadı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Alp'in cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

MESAJLARI ŞÜPHELENDİRDİ

Polis evde parmak izi incelemesi yaparken, Alp'in kayıp olan cep telefonundan en son, Ordu'nun Ünye İlçesi'nde yaşayan ağabeyi, emekli bankacı Hasan Alp ve Bodrumspor Kulüp Müdürü Birol Ahi ile dün akşam saatlerinde mesajlaştığı belirlendi. Alp'in ağabeyine yazdığı mesajda, dinlenmek istediğini, Muğla'da olduğunu belirtip, alışılmışın dışında "geleceğim" yerine kısaca "glcğm" gibi kısaltma kullandığı öğrenildi. Polisin, bilgilerine başvurduğu ağabey Alp ve arkadaşı Ahi, bu tür kısaltmalı mesajlar atmanın Hakan'ın tarzı olmadığını polise bildirip, cinayete kurban gitmiş olabileceğinden şüphelediklerini söyledikleri öğrenildi.

"Benim doğum tarihi ne?" diye attığı mesaja da cevap alamadığını belirten ağabey Alp'in daha sonra kardeşinin telefonunun tamamen kapandığını anlattığı belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Alp'in kayhp olan otomobil ve diğer eşyalarının arandığı bildirildi.

ARKADAŞLARI ŞOKTA

Alp'in ölüm haberini alan, büyük bölümü Bodrumspor Kulübü'nden arkadaşları ve tanıdıkları evine akın etti. Bodrumspor kalecisi Bekir Küçükertaş olayın şokunu yaşadıklarını belirtip, "Hakan ile 8 ay önce tanıştık. Bana sürekli askerlik anılarını anlatırdı. Kardak krizinde önemli görev aldığını anlatmış ama detaylarına girmemişti. Anıtkabir'de, Kıbrıs ve Hakkari Şemdinli'deki Aktütün Karakolu'nda görev yaptığından, ziyarete gelen devlet başkanlarının yakın korumalığını üstlendiğinden bahsetmişti. Neşe dolu, dünya tatlısı biriydi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli Astsubay Evinde Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement