Emekli İşçinin Halk Otobüsüne Binerken Parası Çalındı - Son Dakika
Güncel

Emekli İşçinin Halk Otobüsüne Binerken Parası Çalındı

KOCAELİ'nin Derince ilçesinde, halk otobüsüne binen Sadettin Canıgeniş (77) bir süre sonra cebindeki yaklaşık 500 liranın olmadığını fark etti.

15.04.2019 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ'nin Derince ilçesinde, halk otobüsüne binen Sadettin Canıgeniş (77) bir süre sonra cebindeki yaklaşık 500 liranın olmadığını fark etti. Otobüsü binmeden önce bir kadının kendisini iteklediğini belirten emekli işçi Canıgeniş, parasının çalınmasının üzüntüsünü yaşadı.

Olay, Derince Eğitim Araştırma Hastanesi önünde bulunan otobüs durağında meydana geldi. Sürücü belgesini yenilemek için sağlık raporu almaya, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Sadettin Canıgeniş, buradaki işlemlerini tamamladıktan sonra hastanenin yakınındaki otobüs durağına geldi. Evine gitmek için 41 J 0207 plakalı halk otobüsüne binen Sadettin Canıgeniş, bir süre sonra cebinde bulunan yaklaşık 500 TL'nin olmadığını fark etti. Otobüste panik yaşayan Canıgeniş şikayetçi olmak üzere halk otobüsüyle İzmit Asayiş Şube'ye getirildi. Yaşlı adam, buradan da olayın gerçekleştiği Derince Yenikent Polis Merkezi'ne yönlendirildi. Yaşadıklarını anlatan Sadettin Canıgeniş, halk otobüsüne binmeden önce bir kadının kendisini iteklediğini söyleyerek, "Hastanenin önünde otobüse binerken bir kadının beni iteklediğini fark ettim. Ben de şüphelenmedim, kötü bir şey olacağını tahmin etmedim. Otobüse bindim bir süre gittikten sonra ceplerimi kontrol ettim, sol cebimdeki paraların olmadığını fark ettim. Şoföre durumu anlattım, karakola geldik. Şikayetçi olacağım" dedi. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli İşçinin Halk Otobüsüne Binerken Parası Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kadim Dostlar Platformu, Murat Kurum'a destek verecek
    16:48 Kadim Dostlar Platformu, Murat Kurum'a destek verecek

    Kadim Dostlar Platformu Başkanı Yakup Sucuoğlu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

  • Hatay Valiliği, seçim için gelen vatandaşların yol masraflarını karşılayacak
    16:47 Hatay Valiliği, seçim için gelen vatandaşların yol masraflarını karşılayacak

    Hatay Valiliği, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için kente gelecek vatandaşların yol masraflarının ödenebilmesi için ulaşım evraklarını kentteki AFAD müracaat noktalarına ibraz etmeleri gerektiğini bildirdi. Valilik, vatandaşların başvurabileceği 21 müracaat noktasını da paylaştı.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi
    16:44 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı İlçesi'nde bulunan bir süt çiftliğine 'Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası'nı teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Tepebaşı ilçesinde ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası alan işletme oldu. Çiftlikte ayrıca hastalık taramaları ve süt kalite kontrolü yapılmaktadır. 2024 yılı için destekleme miktarının artırılması beklenmektedir.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu seçmene çağrı yapıyor
    16:43 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu seçmene çağrı yapıyor

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için seçmene çağrı yaparak projelerini anlattı. Hatipoğlu, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip, sandığa giderek oy kullanmalarını istedi.

  • İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı
    16:43 İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

    İzmir'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şube ekipleri tarafından yakalanan 4 kişi cezaevine gönderildi. Yapılan aramalarda 26 kilo 150 gram esrar ile 2 kilo 65 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Ahmet Davutoğlu Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    16:42 Ahmet Davutoğlu Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Kentte esnaf ziyaretlerinde bulunan Davutoğlu, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. Amasya Muhacirler Derneğini ziyaret eden Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, seçimlere çok az bir süre kaldığını, 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini söyledi.

  • Mustafa Bozbey: İnegöl'ün raylı sistemle tanışmasını istiyoruz
    16:41 Mustafa Bozbey: İnegöl'ün raylı sistemle tanışmasını istiyoruz

    Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İnegöl'ün sanayi ile merkezi arasında raylı sistem ile tanışmasını istediklerini belirtti. Ayrıca İnegöl-Kestel arasında banliyö treninin işlemesi gerektiğini söyledi.


Advertisement