Emekli Koramiral Kadir Sağdıç'ın Acı Günü... - Son Dakika
Güncel

Emekli Koramiral Kadir Sağdıç'ın Acı Günü...

Emekli Koramiral Kadir Sağdıç\'ın Acı Günü...

Balyoz Davası'ndan 18 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Güney Deniz Saha Komutanı emekli Koramiral Kadir Sağdıç'ın annesi Ayşe Sağdıç son yolculuğuna uğurlandı.

19.05.2014 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balyoz Davası'ndan 18 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Güney Deniz Saha Komutanı emekli Koramiral Kadir Sağdıç'ın annesi Ayşe Sağdıç son yolculuğuna uğurlandı.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Balyoz Davası'ndan 18 yıl hapis cezasına çarptırılan MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan da cenazeye çelenk gönderdi.

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi,

Bir oğul için en büyük acı bu aslında. Hapishane koşullarında mevcutlu buraya gelmek... Ben bunu yaşadım. 12 Eylül döneminde de hapishaneden çıkarak babamın cenazesine katıldım. Bu izah edilemez. Bunun acısı başka. Buradan sonra tekrar hapishaneye dönmek yargı süreçlerinin Türkiye'de nasıl uygulandığının göstergesi

Emekli Orgeneral Nusret Güner,

Arkadaşımı mahkum ettiler Balyoz'dan. Zaman zaman annesini ziyaret ettiğimde hep gözlerimin içine bakıp 'Oğlum ne zaman çıkacak', hep onun endişesini taşıyordu. Tabii yaşlılık da var ama, bu üzüntüler de ölüm hadisesini hızlandırıyor diye düşünüyorum

Haber Serpil KIRKESER - Kamera Yaşar KAÇMAZ İstanbul DHA Balyoz Davası'ndan aldığı 18 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onanan eski Güney Deniz Saha Komutanı emekli Koramiral Kadir Sağdıç'ın annesi Ayşe Sağdıç (86) bugün son yolculuğuna uğurlandı. Ayşe Sağdıç için Büyükçekmece Merkez Camii'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan aldığı 2 günlük özel izinle Kadir Sağdıç ile Sağdıç'ın babası Mehmet Sağdıç, eşi Selver Sağdıç ve yakınları katıldı.

ASKER ARKADAŞLARI DA CENAZE TÖRENİNDE Cenaze töreninde CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, emekli Orgeneral Nusret Güner, emekli Oramiral Eşref Uğur Yiğit, Ergenekon Davası'ndan geçiğimiz günlerde tahliye olan emekli Albay Sedat Özüer, emekli Albay Fuat Selvi ve emekli Yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım da hazır bulundu.

SAĞDIÇ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Basın mensuplarının soruları üzerine Kadir Sağdıç, Çok teşekkür ediyorum. Sağolun ilginize, teşekkür ediyorum diye cevap verdi.

'OĞLUM NE ZAMAN ÇIKACAK\

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli Koramiral Kadir Sağdıç'ın Acı Günü... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement