Emekli Öğretmen Cinayetinde 4 Tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Emekli Öğretmen Cinayetinde 4 Tutuklama

Emekli öğretmen cinayetinde 4 tutuklamaDENİZLİ - Denizli'de yaşadığı evin balkonunda öldürülen 61 yaşındaki engelli emekli öğretmen Hamide Çavdar'ın cinayetiyle ilgili olarak hakim karşısına çıkan 4 zanlı tutuklandı.

15.10.2018 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emekli öğretmen cinayetinde 4 tutuklama

DENİZLİ - Denizli'de yaşadığı evin balkonunda öldürülen 61 yaşındaki engelli emekli öğretmen Hamide Çavdar'ın cinayetiyle ilgili olarak hakim karşısına çıkan 4 zanlı tutuklandı.

Geçtiğimiz hafta sonu Pamukkale ilçesinin Gökpınar Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana gelen olayda, tek başına yaşayan ve engelli olduğu belirtilen emekli öğretmen Hamide Çavdar'ın sabaha karşı dairesinden bağrışmalar geldiğini duyan komşuları, durumu polise bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri daireye giremeyince durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri 2. kattaki daireye balkondan merdiven yardımıyla girmek isteyince talihsiz kadının balkonda kanlar içerinde yatan cesedini gördü. Ardından eve giren ekipler kapıyı açarak 112 acil servis ekiplerinin eve girmesini sağladı. Sağlık ekipleri eve girdiklerinde Çavdar'ın öldüğünü belirledi.

Olayın ardından inceleme başlatan ekipler cinayet zanlısı olarak kadının kiracısı olan pideci kardeşler Hayati Y. (22), Onur Y. ile yanlarında gayri resmi çalışan ve 17 yaşında olan Halil İbrahim Y. ve Mücahit A.'yı gözaltına aldı. Cinayetin ardından olay yerinden geldikleri araçla kaçan zanlıların daha sonra pideci kardeşlerin Fatih Mahallesi'ndeki çatı katından oturdukları daireye gittikleri öğrenildi. Zanlılar önceki gece geç saatlerde polis tarafından eve yapılan baskın ile yakalanırken, ayrıca evde yapılan aramalarda cinayette kullanılan bıçak ile motosiklet kaskı ve kar maskesinin de ele geçirildiği bildirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli şahıs bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

Adliyede hakim karşısına çıkar 4 zanlının tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Emekli Öğretmen Cinayetinde 4 Tutuklama
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Emekli Öğretmen Cinayetinde 4 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement