Emekli PTT Memurlarına Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Emekli PTT Memurlarına Veda Yemeği

Emekli PTT Memurlarına Veda Yemeği

Bartın PTT Merkez Müdürlüğü tarafından emekliliğe ayrılan personel için veda yemeği düzenlendi.

01.10.2013 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın PTT Merkez Müdürlüğü tarafından emekliliğe ayrılan personel için veda yemeği düzenlendi.

Bartın bir restoranda düzenlenen veda yemeğine, PTT Merkez Müdürü Erdal Türker, PTT Merkez Müdürlüğü Şefleri Muammer Gökçetin ve Mustafa Kale, Baş Postacı Nemci Uçar ve emekli memurların mesai arkadaşları katıldı. Bartın PTT Merkez Müdürlüğü bünyesinde yıllarca hizmet veren Vedat Ünal ve Recai Çomran için düzenlenen yemekte, duygu dolu anlar yaşandı.

Yemekte konuşma yapan PTT Merkez Müdürü Erdal Türker, "Öncelikle Bartın'da yeni göreve başladığım için emekli olan arkadaşlarımız ile pek çalışma fırsatı bulamadım. Ama biliyorum ki onlar bir ömür boyu sizinle birlikte çalıştılar. Bartın halkına hizmet etmenin onuru ve huzurunu yaşadılar ve emekliye ayrıldılar. Hizmet sektöründe sadece yanımızdan ayrıldılar, arkadaşlarımız olarak sürekli gönlümüzde olacak. Bundan sonraki yaşantısında hayırlı ömürler diliyoruz. PTT bünyesinde arkadaşlarımızın çalışkanlığını, görev azmini sizler gördünüz. Tüm arkadaşlarımıza sağlıklı ömür ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde emekli olmalarını diliyorum" dedi.

Emekli olan Vedat Ünal ve Recai Çomran'a mesai arkadaşları tarafından hediyeler takdim edildi. Ayrıca yemekte Bartın PTT Merkez Müdürlüğünden Ereğli PTT şubesine Şef olarak atanan Neşe Ergün'e de hizmetlerinden ötürü teşekkür edildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli PTT Memurlarına Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement