Emekli Tümgeneral, İşçi Partisi'ne Üye Oldu - Son Dakika
Güncel

Emekli Tümgeneral, İşçi Partisi'ne Üye Oldu

Emekli Tümgeneral, İşçi Partisi\'ne Üye Oldu

Balyoz davası hükümlülerinden Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş, İşçi Partisi'ne üye oldu.

18.09.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balyoz davası hükümlülerinden Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş, İşçi Partisi'ne üye oldu. İşçi Partisi İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Karataş, "Bundan sonra benim görüşlerimi savunan İşçi Partisi ile birlikte siyasete atılmış bulunuyorum" dedi.

Balyoz davası kapsamında 33 ay hapishanede kalan ve 19 Haziran 2014'te tahliye olan Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş, siyasete İşçi Partisi ile başladı. İşçi Partisi'ne üye olan Karataş, "Atatürk ilke ve devrimlerini, ülkenin milli birliklerini savunan İşçi Partisi ile birlikte olmak istedim. Ülkemizin büyük sorunlarla uğraştığı bugünlerde çok bedel ödeyen İşçi Partisi'nin yanındayım" dedi. Karataş, şunları söyledi:

" Türkiye'nin bölünme planını çok önceden anlatmaya çalışan İşçi Partisi'ne şahit oldum. Soykırım yalanlarını gün yüzüne çıkaran İşçi Partisi. Silivri mahkemeleri zamanında muhalefet partileri kenarda durdular. İşçi Partisi Silivri mahkemelerinin bir düzmece olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Türkiye'de emeğe saygı, sendikalar sıfırlanmış bir durumda. Sadece İşçi Partisi ayakta duruyor. Diğer partilere baktığımızda ise ortada yok, kimsenin hakkını savunmuyor. Gençlere, hanımlara ve emeklilere en fazla yer veren İşçi Partisi'nin yanında yer almamı sağlayan önemli faktörlerden bazılarıdır. Ülkemizin bütünlüğü, refahı barışın sağlanması, Kemalist devrimlerin hayata tekrar geçmesini isteyenler artık vakit kaybetmemesi lazım."

Toplantı sonunda İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Tugay Şen, Karataş'a İşçi Partisi rozeti taktı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli Tümgeneral, İşçi Partisi'ne Üye Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement