Emekli Uzman Çavuş, Eşini Tabancayla Vurup İntihar Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Emekli Uzman Çavuş, Eşini Tabancayla Vurup İntihar Etti

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde emekli Uzman Çavuş 2 ve 10 yaşındaki çocuklarının gözü önünde 4 aylık hamile eşini tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

23.04.2019 04:17  Güncelleme: 07:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, emekli uzman çavuş Ali Rıza Çınkır'ın, 4 aylık hamile eşini tabancayla vurup aynı silahla intihar ettiği ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay Pazar mahallesi sebze hali civarında ki evde yaşandı. İddiaya göre psikolojik sorunları olan ve bu yüzdende malulen emekli edilen Uzman Çavuş Ali Rıza Çınkır (42) eşi Sultan Çınkır ( 30) ve 2 ve 10 yaşındaki çocuklarıyla bir arkadaşıyla birlikte hastaneden gece saatlerinde eve geldi.

Emekli Uzman Çavuş, Eşini Tabancayla Vurup İntihar Etti

KOMŞULAR SİLAH SESLERİNİ DUYUNCA EVE GELDİ

Eve girdikten kısa bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın ardından Ali Rıza Çınkır tabancasını çekerek iki çocuğunun gözü önünde Sultan Çınkır'a kurşun yağdırdı. O esnada silah seslerine eve gelen komşuları iki çocuğu alarak evden çıkardı. 4 aylık hamile olduğu öğrenilen eşi Sultan Çınkır'ı öldüren Ali Rıza Çınkır aynı silahı kendine dayayıp intihar etti.

Emekli Uzman Çavuş, Eşini Tabancayla Vurup İntihar Etti

KARISINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dehşetin yaşandığı eve giren sağlık ekipleri Sultan Çınkır'ın olay yerinde öldüğünü tespit etti. Eşini öldüren ve aynı silahla intihar eden Ali Rıza Çınkır ise ambulans ile hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Olayın yaşandığı eve yaklaşık 20 gün önce taşınan çiftin çocukları ise yakınları gelene kadar komşularına teslim edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sultan Çınkır'ın cenazesi morga kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Emekli Uzman Çavuş, Eşini Tabancayla Vurup İntihar Etti
Emekli Uzman Çavuş, Eşini Tabancayla Vurup İntihar Etti
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Emekli Uzman Çavuş, Eşini Tabancayla Vurup İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • Realist: Görevi icabi silah tasiyan ve daha sonra kim olursa olsun emekliye ayrilinca silahini da teslim etmeli ve silah ruhsatlari iptal edilmeli. Bu bir yasa ile de sabitlenmeli görüsündeyim. 46 15 Yanıtla Serhan: Bu görüşe katılmıyorum adam öldürecekse bıçakla çekiçle baltayla bi şekilde öldürüyor... 13 1 Türk: Yıllarca pkk itlerine Dagları dareden kahramanları emekli olunca senmi koruyacaksın?Algıyapma adam kafaya koydumu bıçakla yapar yine yapar amacınız Askeri ve Polisi yıpratmak ama yemezler. 3 4 Realist: Türk-Cevap: Onlari korumak devletin işi. Iş başına gelmeden önce pkk yı bitiricem vaadin de bulunuştu. ONYEDİ sene oldu. PKK pıslıklerı azalıcagına cogalıyor. Senin dediğin de de dogruluk payı var tabi ancak kanun kapsamin da istisnai durumlar göz önün de bulundurula bilir. 1 2 Realist: CÖZÜM MÜ-Cevap : Evet dogru. Ancak bu toplumun yarisin dan fazlasi cahil. Cahil kelimesini acarak elbette uzun bir liste yapa biliriz ama hali hazir da toplumsal egitim görmemis bir kitlenin eline silah tutusturmak ne kadar akillica olur bilemiyorum. Ülke nin yapisi yönetim sekli, sosyoljik durusu gibi unsurlar bireylere elbette yansiyor. Mesela cocugunu okula gönderemiyen aile, evine ekmek götüremiyen baba gibi. Huzur cok önemli. 2 0 Realist: Genel olarak yorumcu ARKADASLARA : Misal; Bir bankayi gercek bir silah ile soymanin cezasi 5 yil ise oyuncak tabanca ile soymanin cezasi 7 yil. Bunun sebebi oyuncak tabancanin her kes tarafin dan kolayca elde edile bilme özelligi. Kanunlar caydirmak amacli yapilir. Sonucta bir silahtan bahsediyoruz. Yakin mesafe, sürât, tasina bilir ve saklana bilir nitelikleri olan bir yapiya sahip. Bilirsiniz, ev icin de silahin namlusu cikarilir ve mermiler silahtan uzak bir yerde saklanir.Tüfek icinde böyle 0 1 Realist: Uzman-Cevap: Her hangi bir art niyet ile yazmadim o yaziyi. Görev bitimi silaha gerek duyulmayacagi inancinda oldugum icin yazdim. Bazi da sebepler var. Seni tenzih ederek söyle bir yaklasim yapa bilirim. Dogu da pkk belasi ile mucadele eden sen ve senin gibi askerlerimzin cogu cephe de ki zor sartlar sebebi ile pisikolojik sıkıntı yasıya bılıyorlar. Böye bir durumda görev sonrasi evinde/belinde silah olmasi ne kadar saglikli ola bilir sence? 0 0 Realist: Adinizi Yazin-Cevap: Evet silah sadece resmi görevli olanlarin kullanacagi bir alet. Onun disinda eskiya, mafya filan gibi bir sey olman gerekir sayet ihtiyac duyuyorsan. Av icin olanlar haric. 0 0
  • Dürbünlünün Emmisinin oğlu: Bu olayın tek sorumlusu kadındır, kim bilir ne yaptı da adamcağız böyle davranmak zorunda kaldı 13 27 Yanıtla
  • Fatma KALENDER: Kadın çenesine ve namusuna sahip olsun erkek onun için köle olur 12 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement