Emeklilere Banka Promosyonunda Şartların Kaldırılması - Son Dakika
Güncel

Emeklilere Banka Promosyonunda Şartların Kaldırılması

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilere banka promosyonu verilmesi için belirlenen şartların kaldırılmasıyla ilgili, "Girişimlerimiz sonucu, emeklilerimizi zor durumda bırakan uygulamadan dönülmesi sevindirici.

24.02.2017 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilere banka promosyonu verilmesi için belirlenen şartların kaldırılmasıyla ilgili, "Girişimlerimiz sonucu, emeklilerimizi zor durumda bırakan uygulamadan dönülmesi sevindirici. Sayın Müezzinoğlu'na anlayışı ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Ergün, yaptığı yazılı açıklamada, emeklilerin aylıkları karşılığında banka promosyonu alabilmesi için daha önce iki otomatik ödeme talimatı verme ve kredi kartı alma şartlarının belirlendiğini anımsattı.

Bu şartların birçok emekliyi zor durumda bıraktığını, bunu da ilgililerle paylaştıklarını belirten Ergün, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun, bugünkü açıklamasıyla emeklilerden banka promosyonu için istenen şartların kaldırıldığını duyurduğunu hatırlattı.

Emeklilerin banka promosyonundan yararlanma koşullarının memurlarla aynı seviyeye getirilmesini olumlu bulduklarını vurgulayan Ergün, şunları kaydetti:

"Girişimlerimiz sonucu, emeklilerimizi zor durumda bırakan uygulamadan dönülmesi sevindirici. Sayın Müezzinoğlu'na anlayışı ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Emekli, dul ve yetimlerimiz promosyonlarını almak için kendi seçtikleri bankalar ile anlaşsınlar. Sorun yaşarlarsa, koşulsuz promosyon veren bankayı tercih etsinler. Sadece promosyon protokolünü imzalasınlar. Diğer şartlar kaldırıldığı için onları kabul etmesinler."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emeklilere Banka Promosyonunda Şartların Kaldırılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement