MasterChef Murat ile İlgili Tartışmalı Yorum Yapan Emel Müftüoğlu Kimdir? - Son Dakika
Güncel

MasterChef Murat ile İlgili Tartışmalı Yorum Yapan Emel Müftüoğlu Kimdir?

MasterChef Murat ile İlgili Tartışmalı Yorum Yapan Emel Müftüoğlu Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde MasterChef Murat Özdemir'in olay yaratan papağan videosu gündeme oturmuştu. Büyük tepki alan video için bir yorumda 90'lara damga vuran Emel Müftüoğlu'ndan geldi. Peki Emel Müftüoğlu kimdir?

20.12.2018 15:54  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde MasterChef Murat Özdemir'in olay yaratan papağan videosu gündeme oturmuştu. Büyük tepki alan video sonucu Özdemir, öncegözaltına alındı sonrasında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 21 gün tedavi edilmesine karar verilmişti. Bugün ünlü şarkıcı ve oyuncu Emel Müftüoğlu'ndan konuya dair bir açıklama geldi: "Papağanın boğazını sıkmıyor". Peki Emel Müftüoğlu kimdir, müzik hayatına nasıl giriş yaptı?

EMEL MÜFTÜOĞLU KİMDİR?

Emel Müftüoğlu, 14 Ekim 1961'de dünyaya geldi. Aslen Afyonkarahisarlı olan pop şarkıcısı ve oyuncu Müftüoğlu, babasının asker olması nedeniyle ilk ve orta eğitim hayatını farklı illerde tamamladı. Müzik dünyasına atılmadan önce Afyonkarahisar'da TEK görevlisi olarak çalışan ünlü şarkıcı, 1985'te müzik sektörüne giriş yaptı. Güneş Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu müzik yarışmasında birinciolan Müftüoğlu'na müzik sektörünün kapıları açılmış oldu

MasterChef Murat ile İlgili Tartışmalı Yorum Yapan Emel Müftüoğlu Kimdir?

. Aynı yarışmada ikinci olan Erdal Çelik ile "Emel-Erdal"ikilisi olarak sektöre devam etti. İkili, 1985'te "Öyle Bir Aşk" ve 1988 'de de "Alaturka Benim Canım" adlı iki albüm çıkardı. 1989'da ikilinin yolları ayrıldı. Müftüoğlu, solo kariyerine aynı yıl başladı. 25 Eylül 1990'da "Karlar Düşer" albümüyle müzik sektöründe başarılı bir çıkış yakaladı. 1992'de ikinci albümü olan "Faka Bastın"ı çıkardı. Bu albümle ününe ün katan Müftüoğlu 90'lar Pop Müziği'ne adını kazıdı.

BİLBOARDI YAPILAN İLK ALBÜM

Klip yönetmenliği koltuğuna Sinan Çetin'in oturduğu "Faka Bastın" albümü, müzik tarihinde bilboardı yapılan ilk albüm olma özelliğini taşıyor. 1994'te Müftüoğlu'nun üçüncü solo albümü "Emel'ce" piyasaya sunuldu. Albümün en sevilen parçaları "Korkuyorum", "Deli Et Beni", "Yeter" ve "Çal Beni" parçaları oldu.

GELMİŞ GEÇMİŞ EN ÇOK SATAN TEKLİ PARÇA "HOVARDA"

1995'te bir Sezen Aksu parçası olan "Hovarda" parçasıyla gelmiş geçmiş en çok satan tekli parçasıyla müzik dünyasında sarsılmaz bir yere oturdu. "Hovarda" klibi MTV'de düzenlenen "Euro Video Grand Prix" Video Klip Yarışması'nda51 puan alarak yedinci oldu. 1995'te Sezen Aksu'nun yapımcılığını üstlendiği "Ruhun Duymaz" albümünü piyasaya sürdü. Bu albümle düşüşe geçen Müftüoğlu, 150.000 tirajının altında kaldı. Bu kötü gidişin ardından 1998'de "Bana Özel" albümüyle tekrar müzik dünyasında yer aldı.

MasterChef Murat ile İlgili Tartışmalı Yorum Yapan Emel Müftüoğlu Kimdir?

Müftüoğlu, bu albümde Nazan Öncel, Bendeniz gibi ünlü isimlerle çalıştı. Bu albümle tekrar yükselişe geçen ünlü şarkıcı, 2000 yılında "Mucize" albümünü piyasaya sürdü. Bu albümün en hit parçası "Gel Günaha Girelim" adlı Sezen Aksu parçası oldu.

"KAL BENİMLE" PARÇASINDA KIZIYLA DÜET YAPTI

Serdar Ortaç ve Doğuş parçalarını bu albümde seslendiren Müftüoğlu, eski parçalarından "Kal Benimle" ve "Çal Beni"yi tekrar seslendirdi. "Kal Benimle" parçasında kızıyla düet yaptı.

TÜRKİYE'DE İNTERNET ERİŞİMİ YÜKLENEREK PROMOSYONU YAPILAN İLK CD

"Mucize"klibi MTV'de yayınlanan Müftüoğlu'nun aynı isimli albümü Türkiye'de İnternet erişimi yüklenerek promosyonu yapılan ilk CD olma özelliğini taşıyor. Emel Müftüoğlu, 2000 yılında müzisyen kimliğinin yanı sıra art direktör olarak da çalışmaya başladı. Ferda Anıl Yarkın "Yaralıyım", Deniz Seki "Anlattım", Murat Başaran "Azıcık Ucundan", Fulden Uras "Birileri Gelse" gibi albümlerin direktörlüğünü üstlendi.

MasterChef Murat ile İlgili Tartışmalı Yorum Yapan Emel Müftüoğlu Kimdir?

2002 yılında "Arabesk" albümünü çıkaran Müftüoğlu'nunbu albümdeki tüm şarkı sözleri Müftüoğlu'nun keşfettiği Alper Narman- Fettah Can ikilisinin kaleminden çıktı.2004 yılında çıkardığı "Çok Ayıp" albümünde İzel, Deniz Seki, Işın Karaca gibi yakın arkadaşlarıyla çalıştı.

2017'DE BEST OF ALBÜM "EMEL İLE YENİDEN"İ ÇIKARDI

Müftüoğlu, 2007'de "Eğlenilecek Kızlar Evlenilecek Kızlar" isimli EP(4-5 şarkıdan oluşan kısa albüm) albümü piyasaya sürdü. Bu parçayla çok sayıda gazetede yer aldı. 2016'da Best of albümü "Emel ile Yeniden" ile ara verdiği müzik çalışmalarına tekrar başlamış oldu.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA ROL ALDI

Emel Müftüoğlu, "Şen Dullar", "Aşk Olsun", "Sessiz Gece" gibi dizilerde rol aldı. TRT, ATV, TV8 ve 360 TV'de "Emelce" programını yürüten Müftüoğlu, TGRT'de İdil Çeliker ile Emelce Sabahlar programını yaptı. Star TV'de yayınlanan Son Ağa dizisinde Tamer Karadağlı'yla baş rolü paylaşan Müftüoğlu, . TRT'de Ahmet Uğurlu ile birlikte "Zoraki Başkan" dizisinde yine baş rol oldu. Müftüoğlu son olarak 2013'te " Çocuklar Duymasın" dizisinde rol aldı. Emel Müftüoğlu 10 yıl süren evliliklerinden sonra 1992 yılında eşi Oğuz Müftüoğlu'ndan boşandı. Çiftin Çağrı adında bir kızı bulunuyor.

Emel Müftüoğlu'nun kızı Çağrı Müftüoğlu.

MasterChef Murat ile İlgili Tartışmalı Yorum Yapan Emel Müftüoğlu Kimdir?

Son Dakika Güncel MasterChef Murat ile İlgili Tartışmalı Yorum Yapan Emel Müftüoğlu Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor
    07:10 İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor

    İzmir Çiğli'de bulunan metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Ghost of Tsushima Director's Cut PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
    07:09 Ghost of Tsushima Director's Cut PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

    Sony, Ghost of Tsushima Director's Cut için PC sistem gereksinimlerini açıkladı. Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu, 16 Mayıs'ta Epic Games Store üzerinden PC için erişilebilir olacak. Oyunun düşük ayarlarda 1080p çözünürlükte 30 FPS'de çalışması mümkün olacak. Önerilen ise yüksek ayarlarda 1080p'de 60 FPS'yi hedefliyor. Ayrıca oyun en yeni grafik teknolojilerini destekleyecek ve ultra geniş monitörleri de destekleyecek. Ghost of Tsushima Director's Cut, tek oyunculu senaryoya ek olarak Iki Island genişlemesini ve Legends çok oyunculu modunu sunacak. PC ve PlayStation için çapraz oyun desteği de bulunacak. Oyunun fiyatı 1499 TL olacak.

  • İzmir Çiğli'de organize sanayi bölgesindeki kauçuk ve plastik fabrikasında yangın çıktı! Ekipler olay yerine sevk edildi
    07:03 İzmir Çiğli'de organize sanayi bölgesindeki kauçuk ve plastik fabrikasında yangın çıktı! Ekipler olay yerine sevk edildi

    İzmir Çiğli'de organize sanayi bölgesindeki kauçuk ve plastik fabrikasında yangın çıktı! Ekipler olay yerine sevk edildi

  • İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı
    06:59 İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı

    İzmir Çiğli'de bulunan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Fabrikalardaki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Maltepe'de restoran yangını: İş yeri alev alev yandı
    06:58 Maltepe'de restoran yangını: İş yeri alev alev yandı

    Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda çıkan yangın, ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu hızla yayıldı. Yangın, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi ve iş yeri kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında bir araç da zarar gördü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü ve polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

  • Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi
    06:56 Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi

    Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu çıkan yangın, cep telefonu kameralarınca kaydedildi. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti ve yangın söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, iş yeri kullanılamaz hale geldi ve çevredeki bir araç da zarar gördü. Olay yerine polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi
    06:47 Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi

    Tokat merkezli 2 depremin merkez üssü olan Sulusaray ile depremden etkilenen Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde eğitime ara verildi. Tokat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerindeki okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verileceği belirtildi.

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    06:15 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.


Advertisement