'Emel Sayın Fotoğrafları Sergisi' Açıldı - Son Dakika
Güncel

'Emel Sayın Fotoğrafları Sergisi' Açıldı

\'Emel Sayın Fotoğrafları Sergisi\' Açıldı

Ünlü sanatçı Emel Sayın'ın 1000 fotoğrafının bulunduğu "Emel Sayın Fotoğrafları Sergisi", Kale Outlet Center'da törenle açıldı.

17.04.2014 14:30  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fotoğrafların bulunduğu serginin satışından elde edilecek gelir, Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği'ne bağışlanacak.

Sunuculuğunu Halit Kıvanç'ın üstlendiği serginin açılışında konuşan Emel Sayın, çok duygulandığını belirterek, sevenleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Serginin kendisini yıllar öncesine götürdüğünü ifade eden Sayın, "O kadar gururluyum ki; verdiğim emekler boşa gitmemiş. Bir sanatçı için en büyük mutluluk. Çok heyecanlandım ve çok mutlu oldum. Kendimi izliyorum, beni geçmişe de götüren bir etkinlik. Bugünkü organizasyonun en güzel yanı Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği'ne bir yardım etme ve armağan verebilme imkanımız doğmuş oldu. Bunun için de mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Serginin açılışını Emel Sayın ve Halit Kıvanç, yetkililerle beraber kurdele keserek gerçekleştirdi. Daha sonra fotoğraflarının olduğu sergiyi gezen Emel Sayın, duygusal anlar yaşadı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sanatçı, engelli bir gencin de tekerlekli sandalyesini bir süre sürerek gezdirdi. Emel Sayın'a Ayvalık Birlik Ortopedik Engelliler Derneği tarafından, çiçek ve plaket takdim edildi.

Sergide, 50 kişilik ekibin 3 ayda hazırladığı fotoğraflar, 26 bin metrekare alana sahip alışveriş merkezi içindeki koridorlarda ve mağaza vitrinlerinde sergileniyor. Emel Sayın'ın setlerden galalara, gazete kupürlerinden en özel anlarına ait fotoğrafların bulunduğu sergi, 1 ay boyunca gezilebilecek

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Emel Sayın Fotoğrafları Sergisi' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement